Aklımdakiler bunlar. Oynadığım oyunlar ise Valorant, CS:GO gibi rekabetci oyunlar ve hikaye oyunları ama arada film, dizi izler ve müzik dinlerim. Rekabetci oyunlar oynadığım için ses kasmaya önem veriyorum. Vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Cooler Master Masterpulse MH752 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master Masterpulse MH752 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Yanıtın için teşekkürler. Rekabetci oyunlar oynadığım için ses kasmak benim için önemli ama çok daha iyi ses kasıcam diye müzik ve film kalitesinden tamamen vazgeçmek istemem.
V2 X güzel bir model ama THX için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. HS60 Pro bu bütçede pek tercih edilesi bir model degil. Cloud II’de artık pek tercih edilmemesi gereken bir model. Seçenekler arasından Kraken T.E en iyisi.
Yanıtın için teşekkürler. Rekabetci oyunlar oynadığım için ses kasmak benim için önemli ama çok daha iyi ses kasıcam diye müzik ve film kalitesinden tamamen vazgeçmek istemem.
Benzer bütçede yakın zamandır bir araştırma yapıyorum, Razer Blackshark v2 usb modelinde karar kıldım. Oyun harici film ve müzik performansının izlediğim, okuduğum incelemelere göre başarılı olduğunu gördüm.
Benzer bütçede yakın zamandır bir araştırma yapıyorum, Razer Blackshark v2 usb modelinde karar kıldım. Oyun harici film ve müzik performansının izlediğim, okuduğum incelemelere göre başarılı olduğunu gördüm.
Blackshark V2 öneririm. V2 modelinde ödemiyorsunuz. V2X modelinde almak isterseniz ödüyorsunuz. Sesi dengeli rahat ve konforlu. Özellikle çoğu oyuncu kulaklığın aksine baslı ve müzik kalitesi iyi bir kulaklık. Diğer arkadaş geldiğinde size fikrini danışır.