Çözüldü SteelSeries Arctis 5 yazılım Update sonrası ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, SteelSeries GG üzerinden kulaklığa gelen frameware güncellemesini yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra hiçbir şekilde kulaklıktan ses gelmedi. Telefona bağladım telefondan ses geliyor fakat bilgisayardan gelmiyor. Ses düzey karıştırıcısını açtım, ses aygıtı olarak düz sonar kapalı halini seçtiğimde kulaklığın hiçbir uygulama gelmiyor. Sonar Gaming olarak seçtiğimde uygulamalar orada gözüküyor. Hatta Spotify'da şarkı açtığımda yeşil olarak ses çıktığına dair bar yükselip düşüyor fakat kulaklığa ses gelmiyor. Kablolu ve kablosuz fark etmeksizin ses alamadım. Kulaklığı tak çıkar yaptım, driverı sildim tekrar yükledim. Acaba bu sorun neden olabilir?

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, sorunu çözdüm. Aldım kulaklığı gittim arkadaşımın bilgisayarına bağladım onda ses geldi, daha sonra kendi bilgisayarıma bağladım. Kendi sistemimden de ses gelmeye başladı. Ek olarak belirtmek istediğim şey arkadaşımın sisteminde SteelSeries GG yoktu ve daha önce hiç kurulmamıştı. Yani bunun bir önemi var mıdır bilmiyorum ama ben belirtmek istedim. Bağlantıyı direkt kasaya dongleyi bağlamak yerine dongleyi USB kablosuna bağlayıp yaptım arkadaşımın sistemine çünkü Type-C yuvası yoktu onda. Fakat yine söylüyorum bununda bir önemi var mı fikrim yok. Daha sonra kendi sistemime normal yolla direkt dongle üzerinden bağladım.

Kısacası kulaklığı başka bir sisteme bağladım ve söktüm sonra sorunum çözüldü.
Arkadaşlar merhaba, sorunu çözdüm. Aldım kulaklığı gittim arkadaşımın bilgisayarına bağladım onda ses geldi, daha sonra kendi bilgisayarıma bağladım. Kendi sistemimden de ses gelmeye başladı. Ek olarak belirtmek istediğim şey arkadaşımın sisteminde SteelSeries GG yoktu ve daha önce hiç kurulmamıştı. Yani bunun bir önemi var mıdır bilmiyorum ama ben belirtmek istedim. Bağlantıyı direkt kasaya dongleyi bağlamak yerine dongleyi USB kablosuna bağlayıp yaptım arkadaşımın sistemine çünkü Type-C yuvası yoktu onda. Fakat yine söylüyorum bununda bir önemi var mı fikrim yok. Daha sonra kendi sistemime normal yolla direkt dongle üzerinden bağladım.

Kısacası kulaklığı başka bir sisteme bağladım ve söktüm sonra sorunum çözüldü.

Çözüm
Aynı sorunu yaşadım. Dongle ın üstündeki usb - xbox düğmesini xbox konumuna getirip sonardan da device kısmında (hoparlör ve kulaklık arasında geçiş için. Zaten düğmeyi çevirince uyarıyı sonarda göreceksiniz) kulaklığımı seçtiğimde sorun giderildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı