Steelseries Arctis 7 2019 Edition nasıldır?

Minsnicterb

Megapat
Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ama herkes diğer kulaklıklara göre sesi az diyor. Azdan kasıt nedir? Kullanan var mı? Müziklerde ses kalitesi kötü deniliyor. Ve yazılımsal sorunlardan bahsediliyor.

Bu ürünle ilgili güncel durum nedir? Daha önceden Razer Kraken Chroma 7.1 V1 kullandım. Sesi bu kulaklıktan daha mı kötü merak ediyorum. Gerçi %50, %70 sesi asla geçmedim bu kulaklıkta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 7 2aydır kullanıyorum. İlk başta ses sorunları vardı. Heralde sesler çakışıyodu. Sonra çözdüm. Şuan memnunum. Başka 7.1 kulaklık kullanmadığım için farkı bilemem. Sesi gayet fazla 20-25te kullanıyorum.

Biraz daha açar mısınız?
Sorunlar nelerdi?
Nasıl çözüldünüz?
20-25 %de olarak mı? Mesela son ses açsanız ve masa üstüne koysanız sesler duyulur mu?
Padlar Kulakları altına alıyor mu? Kulaklarıma deymesi büyük sorun benim için kulak memesi filan bazılarında değiyor.
Mikrofon veya hoparlörde dip ses var mı?

Son düzenleme:
Burada sorunla ilgili başlık açmıştım.
%20-25 evet.Masaya koyunca rahat duyuluyor.
Kulağı tam içine almıyor.Üstünde duruyor ama öyle küçük kulaklık değil. Logitech kulaklık tam içine alıyordu.
Dip ses yok.
Ses kalitesinden memnunum

Son düzenleme:
Anladım kulağa değmesi büyük sorun kulağım çok hassas. Hani aide hakkıda yok. Razer kullanırken neler çektim neler bu yüzden.

4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum

Merhaba dostum bende yeni aldım fakat pubg ayarlarını yapamadım ses bana ayfon kulaklığımdan daha kötü geliyor diz üstü bilgisayarım lenovo y520 ile oynuyorum. ayarlar konusunda yardımcı olabilir misin ? tşk.

Yazılım üzerinden ve sağ altta ses açıp kapadığın kısımdan ses çıkışısı chat yerine Game moduna aldın mı?

Yazılım üzerinden ve sağ altta ses açıp kapadığın kısımdan ses çıkışısı chat yerine Game moduna aldın mı?
Kesinlikle hocam.. bayua ayr falan netten araştırma yaptım ama sanki eksik bişiler var gibi .. mesela yürüme sesi az geliyor ama ateş etme sesi öyle bir geliyor ki koltuktan zıplatıyor sebebi de sesi çok alamadığım için son ses açmam ... bir dengesizlik var ama çözemedim.

Game moduna aldığında kulaklığın üstündeki chat Game modu seçme yerini tamamen Game moduna doğru çevir ses kulaklıkta işletim sisteminle beraber Game moduda olsun, yazılım üzerinden Game modunu aç 7.1'i kapat ekolayzer ayarlarını performans yap. Bunları yaptıktan sonra hala sorun yaşıyorsan. Yardımcı olamam daha fazla. Bendede SteelSeries Arctis 7 2019 var. Aldıktan 2 hafta sonra Game modunu işletim sisteminden de seçmem gerektiğini fark ettim sonra bir sorun yaşamadım gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…