Steelseries Arctis 7 nasıl bir kulaklık?

bellammy07

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaslar Steelseries Arctis 7 siparişini amazon dan verdim. Aklıma birkaç soru takıldı.

1. Kulaklıkta ses kartı vs. ile mi geliyor?
2. Bilgisayarımın anakartı ASUS Deluxe 2.
3. Bu anakartımın ses kartı sizce yeterli mi ?
4. Yeni bir ses kartı önerir misiniz? Önerirseniz hangi marka model?
Benim aklımda daha öncesinde ASUS 3OG Sonar Phoebus.

Şimdiden saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kulaklık çok kaliteli. Arctis 5 aldım ve 7 almadığıma pişmanım. Kaliteyi anlayacaksınız kullanmaya başlayınca.

1. Kulaklıkta 7.1 ses kartı mevcut. USB girişinden bağlayıp Steelseries Engine 3 programı üzerinden sürücüsünü yüklemeniz yeterli.

2. Kullandığınız anakart eğer ASUS Z170-DELUXE ise zaten Crystal Sound 3 özel ses yongası bulunuyor. Ses kartına ihtiyacınız olmayacaktır.

3. Evet yeterlidir.

4. Yeni bir ses kartı önermiyorum. Buradaki amaç zaten 7.1 kulaklık almanız. Tekrar ses kartı alıp ses kartlı bir kulaklık kullanmanın bir mantığı olmayacaktır.

Profesyonel olarak ses ve yazılımlarıyla ilgilenmiyorsanız ses kartınıza ihtiyaç olmayacaktır. Sadece oyun ve müzik için Arctis 7 ihtiyaçlarınızı oldukça karşılayacaktır. Şüpheniz olmasın.

Öncelikle kulaklık çok kaliteli. Arctis 5 aldım ve 7 almadığıma pişmanım. Kaliteyi anlayacaksınız kullanmaya başlayınca.

1. Kulaklıkta 7.1 ses kartı mevcut. USB girişinden bağlayıp Steelseries Engine 3 programı üzerinden sürücüsünü yüklemeniz yeterli.

2. Kullandığınız anakart eğer ASUS Z170-DELUXE ise zaten Crystal Sound 3 özel ses yongası bulunuyor. Ses kartına ihtiyacınız olmayacaktır.

3. Evet yeterlidir.

4. Yeni bir ses kartı önermiyorum. Buradaki amaç zaten 7.1 kulaklık almanız. Tekrar ses kartı alıp ses kartlı bir kulaklık kullanmanın bir mantığı olmayacaktır.

Profesyonel olarak ses ve yazılımlarıyla ilgilenmiyorsanız ses kartınıza ihtiyaç olmayacaktır. Sadece oyun ve müzik için Arctis 7 ihtiyaçlarınızı oldukça karşılayacaktır. Şüpheniz olmasın.
Cevabınız için öncelikşe çok teşekkür ediyorum. Yine ceza yediğim için geç yazdım o yüzden. Kulaklığın siparişini verdim bu arada anakartım asus delüx 2 x99 ve sea kartı crystal sound 2 mevcut.

Henüz kargoya verilmediyse iptal edip Arctis 7 alın. Bizi dinlemeyecekseniz de lütfen konu açmayın.
ahaha Nazım hocam çok güldüm yorumunuza. Valla boşa konuşuyoruz. Arctis 7 siparişinizi keşke iptal etmeseydiniz. Dünyaca kabul edilmiş birkaç ürünlerden bir tanesiydi Steelseries Arctis 7.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı