SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless alınır mı?

  • Konuyu başlatan we1N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 14.095
Barracuda X'den memnun musunuz? Oyun (cs-go ve hikayeli) ve müzik için ben de düşünüyorum ama kararsız kaldım.
Bu kişiden kişiye ve beklentiye göre değişir ama ben bir eksiklik hissetmedim, müzik ve oyun için gayet uygun. Ayrıca keyfinize göre EQ ayarı (Dolby Access kullanıyorum) yapmanızı öneririm, EQ ayarıyla her şekle girebilen bir kulaklık. Netice olarak fazlasıyla memnunum.
 
Aktif olarak kullanıyorum bu kadar pahalı olmasına rağmen iyi ki almışım diyorum. Her detayıyla memnun etti. Mikrofon için birkaç yazılım ayarı yaptığınızda her şey harika oluyor. Sıkıntı edebileceğim tek şey kulaklığı kullandığım ilk günlerde baş ağrısı yapmasıydı. Belki de alışık olmadığım içindir ama artık alıştım ve şu an her şey süper. 3800TL.

Hocam saçınızı ezdimi bayağı geçmiş ama umarım görürsünüz.
 
Aktif olarak kullanıyorum bu kadar pahalı olmasına rağmen iyi ki almışım diyorum. Her detayıyla memnun etti. Mikrofon için birkaç yazılım ayarı yaptığınızda her şey harika oluyor. Sıkıntı edebileceğim tek şey kulaklığı kullandığım ilk günlerde baş ağrısı yapmasıydı. Belki de alışık olmadığım içindir ama artık alıştım ve şu an her şey süper. 3800TL

Kanka musaitsen Discord gelip ses testi yqapabiliriyiz

Aktif olarak kullanıyorum bu kadar pahalı olmasına rağmen iyi ki almışım diyorum. Her detayıyla memnun etti. Mikrofon için birkaç yazılım ayarı yaptığınızda her şey harika oluyor. Sıkıntı edebileceğim tek şey kulaklığı kullandığım ilk günlerde baş ağrısı yapmasıydı. Belki de alışık olmadığım içindir ama artık alıştım ve şu an her şey süper. 3800tl
Dostum bende arctis 7+ alcam beraber discord ses testi yapabilirmiyiz
 
Son düzenleme:
Kanka musaitsen Discord gelip ses testi yqapabiliriyiz.

Dostum bende Arctis 7+ alacağım beraber Discord ses testi yapabilir miyiz?

Hocam size tavsiyem az daha para koyup Corsair HS80 Wireless satın almanız olur. Arctis 7+ deneme şansım oldu ve aşırı beğenmemiştim şu an Corsair HS80 Wireless modelini kullanıyorum gayet memnunum. Hem mikrofon hem ses bakımından daha iyi bence.
Eğer HS80 alırsanız EQ ayarı için yardımcı olabilirim.

Hocam size tavsiyem az daha para koyup Corsair HS80 Wireless satın almanız olur. Arctis 7+ deneme şansım oldu ve aşırı beğenmemiştim şu an Corsair HS80 Wireless modelini kullanıyorum gayet memnunum. Hem mikrofon hem ses bakımından daha iyi bence.
Eğer HS80 alırsanız EQ ayarı için yardımcı olabilirim.

Ayrıca PS4 veya PS5 sahibiyseniz o cihazlarda da kullanabilirsiniz. PS5 de kullanıyorum tamamen aynı ses kalitesi.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı