SteelSeries Arctis 7 vs Arctis Pro

Kaan Kaymakçı

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklık alacağım fakat Arctis 7 mi almalıyım yoksa kablolu Arctis Pro mu almalıyım? Arctis 7'nin kablosuz kullanım özelliği hoşuma gitti açıkçası fakat Arctis Pro almak daha mı mantıklı olacaktır? Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
Up :(

Son düzenleme:
Kulaklık alacağım fakat Arctis 7 mi almalıyım yoksa kablolu Arctis Pro mu almalıyım? Arctis 7'nin kablosuz kullanım özelliği hoşuma gitti açıkçası fakat Arctis Pro almak daha mı mantıklı olacaktır? Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
Up :(

Pro modelinde kablolu olanı 1400 ₺ civarında arctis 7 ise 1000 ₺ civarında. Benim param olsa arctis pro alırdım hi-res ses kalitesi mevcut sadece oyun değil müzik, filmde de baya güzel performans veriyor bu sayede. Ayrıca bassı da daha güçlü. Kısacası pronun ses kalitesi daha iyi. Arctis 7' nin tek artısı kablosuz olması(arctis proya karşı). Kablosuz benim için çok önemli diyorsan alabilirsin zira arctis pro wireless 2700 ₺ civarı.😕 Ben de arctis 7 ile Asus rog strix fusion 500 arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı