SteelSeries Arctis 7 vs HyperX Cloud Flight s

Anladim. Dedigim gibi zevk meselesi. Steelseries disina cikmayacagim sanirim. Kulak ici olarak guzel oyun kulakliklari da var size onermemi istermisiniz? JBL oyun icin oldugunu sanmiyorum. Tabii oyun icin kullaniyorsaniz. Genellikle muzik ve film falan seyrediyosunuz galiba.
Valla oyunumu da oynuyorum, müziğimide dinlerim, filmimide izlerim beni idare ediyor. Kulakiçi olduğu için 100 lira üstü kulaklık almamaya karar verdim. Şimdi 300 liraya oyuncu kulakiçi kulaklık alırım birşey olur koparırım ben onu çöp olur sonra :)
Abarttığınızı düşünüyorum ses konusunda. Aynı (tahminince) 100 liralık JBL bende de var ve kafamdaki JD711'den biraz daha kötü 😃
Ben kulaklığımı abartmıyorum, SS5'in verdiği ses benim kulak içinden çok bir farkı yoktu. SS 5 kaliteli kulaklık ama dediğim gibi ses kalitesi bence fiyatına göre kötü.

Valla oyunumu da oynuyorum, müziğimide dinlerim, filmimide izlerim beni idare ediyor. Kulakiçi olduğu için 100 lira üstü kulaklık almamaya karar verdim. Şimdi 300 liraya oyuncu kulakiçi kulaklık alırım birşey olur koparırım ben onu çöp olur sonra :)

Ben kulaklığımı abartmıyorum, SS5'in verdiği ses benim kulak içinden çok bir farkı yoktu. SS 5 kaliteli kulaklık ama dediğim gibi ses kalitesi bence fiyatına göre kötü.
Olabilir. Ayrica ses kalitesi her ne kadar kotu olmasa da rahatligi ile bile, mikrofonunu girip cikmasi olsun, her seyiyle benim gozumde fiyatini gayet hak ediyor. Tesekkurler fikirleriniz ve yorumlariniz icin.

Olabilir. Ayrica ses kalitesi her ne kadar kotu olmasa da rahatligi ile bile, mikrofonunu girip cikmasi olsun, her seyiyle benim gozumde fiyatini gayet hak ediyor. Tesekkurler fikirleriniz ve yorumlariniz icin.
Arctis 9 Wireless şu anda MediaMarktta indirimde 1600 TL hocam. Henüz almadıysanız ve kararınız kesinse kaçırmayın bence.

Arctis 9 Wireless şu anda MediaMarktta indirimde 1600 TL hocam. Henüz almadıysanız ve kararınız kesinse kaçırmayın bence.
Maalesef Arctis 9 istediklerimi karsilamiyor ancak yeni Edition mesela 2021 Edition falan gibi bir stok gelirse alirim. Gelmezse Arctis PRO stoklanmasini bekleyecegim. Her halbukarda bekleyecegim yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı