SteelSeries Arctis 7 vs HyperX Cloud Flight

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
2. kez aynı konuyu açtığım için üzgünüm, bu akşam bu 2 kulaklıktan birini alacağım ve pişman olmamak için sizlere sorup akıl danışmak istiyorum.
Uzun süredir HyperX Cloud 2 kullandım ve artık kablosuz bir kulaklığa geçiş yapacağım tavsiyelerinize göre bu ikisinden birini seçeceğim.
Tek amacım oyunda ses kasıp rahat edebilmek.
Şimdiden teşekkürler. :)

2. kez aynı konuyu açtığım için üzgünüm, bu akşam bu 2 kulaklıktan birini alacağım ve pişman olmamak için sizlere sorup akıl danışmak istiyorum.
Uzun süredir HyperX Cloud 2 kullandım ve artık kablosuz bir kulaklığa geçiş yapacağım tavsiyelerinize göre bu ikisinden birini seçeceğim.
Tek amacım oyunda ses kasıp rahat edebilmek.
Şimdiden teşekkürler. :)

Dün Arctis 7P aldım ve PC de kullanıyorum. Amazon üzerinden 2099 TL'ye aldım. Daha önce HyperX Cloud s kullanıyordum ona nazaran resmen çağ atladım diyebilirim. 7.1 özelliği Dolby ile birlikte mükemmel müzik film için bile muhteşem performans veriyor tavsiye ederim.

Dün Arctis 7P aldım ve PC de kullanıyorum. Amazon üzerinden 2099 TL'ye aldım. Daha önce HyperX Cloud s kullanıyordum ona nazaran resmen çağ atladım diyebilirim. 7.1 özelliği Dolby ile birlikte mükemmel müzik film için bile muhteşem performans veriyor tavsiye ederim.

Oyun performansı olarak nasıl buldunuz acaba?
Ben 7 diyorum. Hatta 7+ alabilirseniz 7+ alın telefonda falan da kullanırsınız.

Telefonda airpod yeterli oluyor hocam tek amacım oyun açıkçası.

1648397358267.png

FPS oyunlarında bu EQ ayarlarını kullanıyorum ve defaulta göre bariz fark oluyor. Valorant oynuyorum ağırlıkla hedefi çok rahat bulabiliyorum.

Bende çok kararsız kaldım bunlar arasında sonradan gittim 450 liralık razer aldım. Bu konuyu bir saat önce görsem yorumlar baba arctic 7 aldırtırtı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı