Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. 4-5k arası bütçem var. Genelde müzik ve FPS oyunlarda kullanacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Dostum peki bu 7x'in özelliklerini PC'de kullanabiliyoruz dimi?Hocam forumda bende böylr bir konu açmıştım bana Arctis 7xi önerdiler ve bir site rtıngs diye bir site var kulaklıkları yorumlayan orada da çok beğenilmiş. Oyun için kulaklık önerisi
Buradan bakabilirsiniz isterseniz.
Bende şuan kablolu Arctis 3 kullanıyorum 5 sene önce almıştım. =) Artık kablolu kulaklık kullanmak istemiyorum. Ondan dolayı kablosuza geçmeye karar verdim. Benim için ses seviyesi çok yüksek olmasa da olur fakat bas olayı nasıl acaba onu merak ettim. Birde bu model de bluetooth ve sonar yazılım desteği mevcutmudur ? Teşekkür ederim.Hocam aktif olarak 7 aydır SteelSeries Arctis 7 p+ modelini kullanıyorum. Diğer kulaklık hakkında pek bir fikrim yok. Size SteelSeries ile alakalı tecrübelerimi aktarabilirim. Pedler kumaş olduğu için terleme yapmıyor, ses yüksekliği tatmin edici seviyede diyebilirim, ağırlık açısından herhangi bir rahatsızlık yapmadı bu güne kadar (10 saat bile taktığım oluyor), haftada 1 şarj ediyorum pil performansı gayet yeterli geldi bana ve şarjı asla kırmızı değere düşmedi. Merak ettiğiniz bir şey olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.
Dostum peki bu 7X'in özelliklerini PC'de kullanabiliyoruz değil mi?
Bende şu an kablolu Arctis 3 kullanıyorum 5 sene önce almıştım. =) artık kablolu kulaklık kullanmak istemiyorum. Ondan dolayı kablosuza geçmeye karar verdim. Benim için ses seviyesi çok yüksek olmasa da olur fakat bas olayı nasıl acaba onu merak ettim. Bir de bu model de Bluetooth ve sonar yazılım desteği mevcut mudur? Teşekkür ederim.
Normal 7+ almaya değer mi peki sence onda var sanırım 7.1 desteği yanlış da biliyor olabilirim. Birde mikrofon kalitesi de önemli benim için tabi. Birde chatmix özelliği bunda mevcutmuEvet dost kullanabilirsin ancak kulaklıkta 7.1 desteği yok onu söyleyeyim ama yine de ses kasabilirsin.
Normal 7+ almaya değer mi peki sence onda var sanırım 7.1 desteği yanlış da biliyor olabilirim. Bir de mikrofon kalitesi de önemli benim için tabii.
Anladım dostum. Şuan da fiyatı 3999 TL çok iyi bence ben mediamarkt da razer'a da bakmıştım o da hoşuma gitmişti ama onun yazılım desteği felan yokmuş bende ondan dolayı bu tarafa yoğunlaştım 7+ ile 7x+ arasında 1500 TL fark var bilemedim ne yapsam :/Hocam zaten bildiğim kadarıyla pek de farkları yok hatta tek farkları galiba 7.1 özelliği mikrofon kalitelerine intten bakabilirsiniz deneyimlemediğim için bir şey söylemek istemiyorum ancak bazı insanlar 7.1 özelliğini sevmezler çünkü sesler daha karmaşık bir hal alabiliyor çoğu e sporcu bile 5.1 kullanıyor yani bence farka değmez o farka güzel bir ses kartı alırsanız çok daha güzel duyarsınız diye düşünüyorum sesleri.
Anladım dostum. Şu an da fiyatı 3999 TL çok iyi bence ben MediaMarkt'da Razer'a da bakmıştım o da hoşuma gitmişti ama onun yazılım desteği falan yokmuş bende ondan dolayı bu tarafa yoğunlaştım 7+ ile 7X+ arasında 1500 TL fark var bilemedim ne yapsam :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.