SteelSeries Arctis 7 vs SteelSeries Arctis 9

• Konuyu başlatan Matet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.516

Matet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba SS 7 almayı düşünüyorum 1500TL civarına bulabildim. Şu anda indirimde. Onun yerine 2400 TL verip SS 9 almaya değer mi? Teşekkürler (SS 7'i Trendyol'da gördüm SS9 Turkcell'den ayrıca bu firmalar ile ilgili şikayetiniz varsa yazarsanız sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 9 kullanıyorum. Yakın zamanda garantiye vereceğim. Orta seslerde kulaklığın sol tarafından bir tık daha az ses geliyor. Bu sorunu çözmek için yüksek sese çekince de -kulaklık üzerindeki tekerlekteki ses ayarı- cızırtı sorunu oluşuyor. Karıncalanma ses efektinin çok hafif versiyonu. Bir ara şarjı full olunca transmitter sebepsiz yere 5 saniyede bir kulaklığın bağlantısını kesiyordu. Ancak bu sorunlara rağmen memnunum.

Benden sana tavsiye sağlam sitelerden al Amazon gibi, ayrıca SS 9'a o parayı vereceğime indirim bekleyip 500 daha koyup actis Pro waireless alırdım o parayı kesinlikle hak etmiyor.

Teşekkürler ama Amazon da fiyatı 1600 TL civarında, Pro'nun ne zaman indirime gireceği belli değil ve Trendyol'da ki indirimde yarın bitiyor bana Arctis 7 almak daha mantıklı geldi.
Arctis 9 kullanıyorum. Yakın zamanda garantiye vereceğim. Orta seslerde kulaklığın sol tarafından bir tık daha az ses geliyor. Bu sorunu çözmek için yüksek sese çekince de -kulaklık üzerindeki tekerlekteki ses ayarı- cızırtı sorunu oluşuyor. Karıncalanma ses efektinin çok hafif versiyonu. Bir ara şarjı Full olunca transmitter sebepsiz yere 5 saniyede bir kulaklığın bağlantısını kesiyordu. Ancak bu sorunlara rağmen memnunum.

Umarım sorununuzu çözersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı