Merhaba. Yakın zamanda kulaklık almayı planlıyorum fakat çok kararsız kaldım ve bu konuda buradaki arkadaşlara danışmak istedim. Sizce Nova 5 mi daha iyidir yoksa 7+ mı?
SteelSeries Arctis Nova 5 kablosuz oyun kulaklığı, çoklu sistem PC, PS5, manyetik neodim sürücü, 100'den fazla ses ön ayarlı, 60 saat pil ömrü, 2,4 GHz veya BT-ClearCast Gen2.X-Mik : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Öncelikle Amazon dan almanı önermem.Ama kulaklık için Nova 5 kraldır 2 kulaklığı da tecrübe etmiştim ama Nova 5 daha iyi geldi bana ama yinede karar senin
Öncelikle Amazon dan almanı önermem.Ama kulaklık için Nova 5 kraldır 2 kulaklığı da tecrübe etmiştim ama Nova 5 daha iyi geldi bana ama yinede karar senin
Amazon dan dolayı bir takım olaylar yaşamıştım eskilerden o yüzden satıcı yüzünden o yüzden bazı Amazon ilanına ucuz diye kanmayın çünkü başka şeylerle karşılaşmanını istemem o yüzden e ticaret sitelerinin pek güvenli olamayacağının riskini söyledim yoksa Amazon da benim için güzel bir platform