SteelSeries Arctis 7+ Wireless mi SteelSeries Nova 5 mi?

kayrabayr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda kulaklık almayı planlıyorum fakat çok kararsız kaldım ve bu konuda buradaki arkadaşlara danışmak istedim. Sizce Nova 5 mi daha iyidir yoksa 7+ mı?

Öncelikle Amazon dan almanı önermem.Ama kulaklık için Nova 5 kraldır 2 kulaklığı da tecrübe etmiştim ama Nova 5 daha iyi geldi bana ama yinede karar senin🫵

Öncelikle Amazon dan almanı önermem.Ama kulaklık için Nova 5 kraldır 2 kulaklığı da tecrübe etmiştim ama Nova 5 daha iyi geldi bana ama yinede karar senin🫵
amazon hem prime olması açısından hemde diğer sitelere göre daha uygun olduğu için buradan bakmıştım burayı önermemenizin bir sebebi varmıdır acaba

amazon hem prime olması açısından hemde diğer sitelere göre daha uygun olduğu için buradan bakmıştım burayı önermemenizin bir sebebi varmıdır acaba
Amazon dan dolayı bir takım olaylar yaşamıştım eskilerden o yüzden satıcı yüzünden o yüzden bazı Amazon ilanına ucuz diye kanmayın çünkü başka şeylerle karşılaşmanını istemem o yüzden e ticaret sitelerinin pek güvenli olamayacağının riskini söyledim yoksa Amazon da benim için güzel bir platform

Kolay iade hızlı teslimat ve sunduğu taksit seçenekleri ile Amazon'u önermeyiş sebebiniz nedir?
Yazdığım gibi satıcı risklerinden dolayı sitenin bir sorumluluğu doğal bir şekilde yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı