SteelSeries Arctis 7p+ alınır mı?

ManchesterCity

Hectopat
SteelSeries Arctis 7p+ almayı düşünüyorum. PS5'te değil PC'de kullanacağım. Bu bütçelerde başka bir öneriniz varsa onu da duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır çok da güzel tercih olur. O bütçedeki rakipleri G733 veya Kingston Hyperx Cloud 3 den daha iyi bir model bana göre.

Tabi ben olsam 7p+ yerine arctis nova pro yu tercih ederdim

Evet o 6 bin civarı şuan Trendyol da indirimde ve ses kalitesi gerçekten çok iyi. Ha tabi kablosuz isteyene kablolu önermek aptallık mı gözünüzde onu bilemem de benim tercihim o olurdu.

İlla kablosuz alacağım diyorsanız dediğiniz model zaten bence fazlasıyla iyi.

Evet o 6 bin civarı şuan Trendyol da indirimde ve ses kalitesi gerçekten çok iyi. Ha tabi kablosuz isteyene kablolu önermek aptallık mı gözünüzde onu bilemem de benim tercihim o olurdu.

İlla kablosuz alacağım diyorsanız dediğiniz model zaten bence fazlasıyla iyi.
Ben açıkçası kablosuz çok sevmiyorum kablolu olması benim için daha iyi olur bu modelin mikrofonu daha iyidir diye düşünüyorum kablolu olduğu için doğru mu? Ve kablosu type c olarak mı yoksa usb olarak mı bağlanıyor.

IGN incelemesinde best gaming headset ödülü almış bir kulaklık o. Usb girişli ve gerçekten çok iyi kulaklık. İtopya da şuan 8000 TL o kulaklık. Trendyolda absürt fiyatta yani şuan paranız varsa direkt düşünmeyin derim.

Kulaklığın entegre amfisi de var ki çoğu kulaklıkta da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı