SteelSeries Arctis 9 alınır mı?

Hasan Çam

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8GB RTX 4070 - İ713650HX - 16GB RAM - 1TB SSD - 165HZ monitör
Merhaba arkadaşlar, genellikle FPS oyunları oynuyorum 2. el alacağım bu kulaklığı bütçem 2000-3000 sizce alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, genellikle FPS oyunları oynuyorum 2. el alacağım bu kulaklığı bütçem 2000-3000 sizce alınır mı?

Evet alınılır gayet güzel bir kulaklık müzik performansı da bir oyun kulaklığına göre iyi.

Ben white noise problemi yüzünden iade etmiştim. Rahatsız etmez diyorsanız alınabilir.

O sorun nasıl oluyor acaba?

White Noise, dip ses olayının daha bilindik adı diyebiliriz. Tıslama olarak da bilinir. Bildiğim kadarıyla Wireless kulaklıkların neredeyse çoğunda bu olay var fakat bazı modellerde çok daha düşük seviyede oluyor.

Daha önce Arctis 9 Wireless aldım fakat bu problem yüzünden bir kez değişim, bir kez de iade yaptım. Reddit vb. bir çok forum sayfasında çok dert yanan var bu konuda. Şu an Arctis 7 Wireless modelini kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Bu modelde de bahsettiğim tıslama olayı mevcut fakat Arctis 9'a oranla çok daha az. İnsan belli bir süreden sonra alışıyor sanırım. Kulaklarınız hassas değilse belki de sizi hiç rahatsız etmez bile. Kişiden kişiye göre de değişebilen bir durum olsa gerek.

Bu arada SteelSeries Wireless ailesinin farklı bir modeli olan Arctis 7+ ile alakalı da şu mesajımı alıntı yapıyorum ki o modeli de ek bir kullanıcı yorumu olarak değerlendirebilesiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…