SteelSeries Arctis 9 alınır mı?

• Konuyu başlatan Amett
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.167

Amett

Hectopat
Daha fazla  
2.000TL'ye alacağım arkadasımdan iade edilmis bir ürün sorunu yok. İlk kullanıcısı olacağım alırsam 4.000 gibi bir fiyatı var zaten mantıklı geldi açıkçası ama özellik olarak nasıl bilmiyorum. Öneriri misiniz? Kronik bir sorunu var mı ya da kötü yanı? Açıkçası Arctis 5 kullanmıstım zamanında memnundum 9'da kötü olacağını sanmıyorum ya da 2.000 bütçeye onun yerini şunu al diyebiliceğiniz bir kulaklık var mı?

Ben aldım 1 ay önce 2. el olarak benzer bir fiyata müzik performansı düşük kalıyor bir beklentin olmasın oyun performansı işini rahatlıkla görüyor 7.1'i güzel kablosuz olması güzel oluyor bir sorun yaşamadım işimi güzel görüyor ama plastik olmasa kesinlikle bunu alacağıma gidip orbit s falan alırdım 0 olarak ama ilk kullanıcısı sen olacaksan 2000TL'ye bence alınır bu kulaklık ben 2. kullanıcısı olmama rağmen benzer bir fiyat verip aldım sırf kablosuz ve kaliteli istediğim için.

Al kulaklığın kralı;

Kablosuz ve Bluetooth Arctis 9U soruyor kablolu bir kulaklık atıyorsun :/

Son düzenleme:
Arctis Prime. Pro'daki hoparlörler var içerisinde. Kablosu da sökülebiliyor bir şey olursa basit bir 3.5mm kabloyla kullanırsınız. (3.5mm-micro usb ile de bağlanıyor da bir gereği yok.)
Edit: Kablosuz rahatlığı diye bir gerçek var o kaçınılmaz. Kablosuz ses sinyali kayıplıdır bu yüzden kablolu almak daha mantıklıdır.

Ben aldım 1 ay önce 2. el olarak benzer bir fiyata müzik performansı düşük kalıyor bir beklentin olmasın oyun performansı işini rahatlıkla görüyor 7.1'i güzel kablosuz olması güzel oluyor bir sorun yaşamadım işimi güzel görüyor ama plastik olmasa kesinlikle bunu alacağıma gidip orbit s falan alırdım 0 olarak ama ilk kullanıcısı sen olacaksan 2000TL'ye bence alınır bu kulaklık ben 2. kullanıcısı olmama rağmen benzer bir fiyat verip aldım sırf kablosuz ve kaliteli istediğim için.

Kablosuz ve Bluetooth Arctis 9U soruyor kablolu bir kulaklık atıyorsun :/

2.000 bütçeye başka ne alabilirm açıkçası bir arkadaşım var iade edlinr ürünleri topluyor bekleyerek yinr bulurum ya da ikinci el alırı.

Al kulaklığın kralı;

Güzel ürün ama kablolu almak istemiyorum laptop kullandığım için çok kalabalık yapıyor masada kablolar.

Arctis Prime. Pro'daki hoparlörler var içerisinde. Kablosu da sökülebiliyor bir şey olursa basit bir 3.5mm kabloyla kullanırsınız. (3.5mm-Micro USB ile de bağlanıyor da bir gereği yok.)
Edit: Kablosuz rahatlığı diye bir gerçek var o kaçınılmaz. Kablosuz ses sinyali kayıplıdır bu yüzden kablolu almak daha mantıklıdır.

Haklısınız hocam ama rahatlıkta önemli açıkçası.

2.000 bütçeye başka ne alabilirm açıkçası bir arkadaşım var iade edlinr ürünleri topluyor bekleyerek yinr bulurum ya da ikinci el alırı.

Güzel ürün ama kablolu almak istemiyorum laptop kullandığım için çok kalabalık yapıyor masada kablolar.

Haklısınız hocam ama rahatlıkta önemli açıkçası.

Ürün gerçekten temizse bence al gitsin üzmez çok sevilen bir kulaklık beni sadece müzik. Performansı üzdü o kadar.

Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım 1 gün inceleme hakkım var.

Eline alınca hissedersin o sağlamlığı zaten bir de SteelSeries GG'yi kur orada tanıyacak mı ona bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı