SteelSeries Arctis 9 dip ses

Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde Arctis 9 almıştım. Kulaklık elime ulaştığı zaman dip ses sorunu olduğunu fark ettim. Bunun üzerine bende değişim talebinde bulundum. Yeni verilen kulaklıkta da aynı sorun devam etmekte. Acaba Windows veya SS Engine ile ilgili bir durum mu?

Daha önce kulaklık seçimi yaparken ben de bu kulaklıkla ilgili araştırma yapmıştım ve farklı forumlarda dip ses sorunu olduğuna dair geri bildirimler okuyup vazgeçmiştim. Bence spesifik bir platformda olsa dahi bu fiyata böyle sorunu olan bir kulaklık net alınmaz.

Dip ses dediğim çok aman fazla bir ses yok. Sadece kulaklık tekerleğinden sesi yükseltince ve sese odaklanınca duyabiliyorsun.
G PRO X'im var, bende de aynı sorun var. Yeni aldığımda değiştirmiştim, yeni kulaklıkta da aynı sorun vardı. Ses kartsız kullanınca dip ses olmuyor. Dediğin gibi hiç rahatsız etmiyor, dikkatlice dinlersem duyabiliyorum sadece. Kaliteli bir anakart ile sanırım bu dip ses hiç gelmiyor.

G PRO X'im var, bende de aynı sorun var. Yeni aldığımda değiştirmiştim, yeni kulaklıkta da aynı sorun vardı. Ses kartsız kullanınca dip ses olmuyor. Dediğin gibi hiç rahatsız etmiyor, dikkatlice dinlersem duyabiliyorum sadece. Kaliteli bir anakart ile sanırım bu dip ses hiç gelmiyor.

Yani demek istediğiniz anakartın kalitesizliğinden mi kulaklıkta dip ses oluşuyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı