SteelSeries Arctis 9 vs Corsair HS80

HS80 ses açısından biraz daha iyi ve daha az terletir.

Steelseries pil ömrü bakımından daha iyi, bluetooth desteği var, bluetooth dışı ayrı bir dongle ile de geliyor, daha az ses dışarı veriyor, daha az ses geçiriyor, daha iyi bir programa sahip ve yedek earpad bulmak daha kolay.

Aynı fiyat ise Arctis 9 tercih ederdim, ama HS80 kablosuz ucuza bulunabilirse üzmez.

Son düzenleme:
Çok kararsız kaldım. Şu an Arctis 1 kablolu versiyonu kullanıyorum ve memnun değilim. Arctis 9 deneme imkanım oldu. Hoşuma da gitti ama HS80 denemedim. Ses anlamında Ultra bir fark yoksa mikrofon için HS80 düşünüyorum. Daha önce blacksharkv2 Pro kullandım ama sonrasında iade ettim çünkü seslerini pek beğenmedim sanki cansız geliyordu sesler. Ne yaparsam yapayim düzelmemişti ve alışamamıştım.

Çok kararsız kaldım. Şu an Arctis 1 kablolu versiyonu kullanıyorum ve memnun değilim. Arctis 9 deneme imkanım oldu. Hoşuma da gitti ama HS80 denemedim. Ses anlamında Ultra bir fark yoksa mikrofon için HS80 düşünüyorum. Daha önce blacksharkv2 Pro kullandım ama sonrasında iade ettim çünkü seslerini pek beğenmedim sanki cansız geliyordu sesler. Ne yaparsam yapayim düzelmemişti ve alışamamıştım.

Yüksek ihtimalle HS80 alacağım. Alırsam ürün elime ulaşınca yazacağım.

Son düzenleme:
Arctis 9X'de bakılabilir. 9'un Xbox için olan sürümü, bluetooth ve Xbox wireless ile çalışıyor, yanında bağlantı adaptörü gelmiyor, bilgisayara kablosuz olarak sadece bluetooth ile bağlanıyor, o yüzden biraz daha ucuz.

Arctis 9X'de bakılabilir. 9'un Xbox için olan sürümü, Bluetooth ve Xbox Wireless ile çalışıyor, yanında bağlantı adaptörü gelmiyor, bilgisayara kablosuz olarak sadece Bluetooth ile bağlanıyor, o yüzden biraz daha ucuz.

Hocam Xbox kullanmıyorum şu an. Ayrıca Bluetooth'la gecikme olur diyorlar.

HS80 aldım memnunum. Mikrofonu çok güzel. Rahatlık açısından da beğendim. Seslerini de Arctis 9 ve BlackShark V2 Pro'dan daha iyi buldum. Kablosunu takınca kulaklık daha da iyi oluyor.
EQ ayarlarını pek beceremedim o yüzden stock kullanacağım sanırım ama EQ ayarlarından daha da detaylandıralabililiyor kulaklık. Kötü yanları şarjı aşırı uzun süre gitmiyor ve bassları kötü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı