SteelSeries Arctis 9 Wireless kulaklığın bağlantısı sürekli kopuyor

XeyN

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
14
Merhaba, bugün bir hafta önce sipariş ettiğim SteelSeries Arctis 9 kulaklığı elime ulaştı. İlk kablosuz kulaklığım olduğu için kurulumda bir şeyleri yanlış mı yaptım bilmiyorum fakat kulaklığın sıkıntıları var.

1) Kulaklığın Wireless bağlantısı sürekli olarak kopuyor. 30-60 saniyede bir kopuyor ve tekrardan Wireless Donge'unu çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Bildiğiniz kullanamıyorum yani kulaklığı şu anda.

2) Bluetooth özelliğini hiçbir cihaz görmüyor. 4 farklı cihazdan denedim, kulaklığın Bluetooth özelliği açılıyor ışık yanıyor hatta açılınca gelene o ufak sinyalimsi hışırtı bile geliyor fakat hiçbir cihazda görülmüyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sol ya da sağ kulaklık padini çıkarttığınızda resetleme deliği var hocam, isterseniz kulak padlerini çıakrıp reset deliğini bulup resetlemeyi deneyin.
 
Resetleme deliği ya bende yok yada ben bulamadım hocam
WhatsApp Image 2023-06-08 at 22.17.07.jpeg

Sol ya da sağ kulaklık padini çıkarttığınızda resetleme deliği var hocam, isterseniz kulak padlerini çıakrıp reset deliğini bulup resetlemeyi deneyin.

Dediğin deliği buldum resetledim durum hala aynı hocam

Güncelleme: Birkaç yerde bu hataların sürücü bazlı hatalar olduğunu söylüyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce iade etmeli miyim. Sosyalde de bir iki tane arkadaşa denk geldim aynı konudan muzdarip.

Dediğim gibi iade etmeli miyim sizce?

güncel arkadaşlar
 
Son düzenleme:
Hocam çözdünüz mü sorunu naptınız? Bende Nova 7 Wireless var aynı. Sorun bende de var. Sürekli kopuyor. Dongle çıkarıp takınca bazen düzeliyor. Bazense çok kez denememe rağmen olmuyor. Kulaklığı kapatıyorum açıyorum 10 kere çıkarıp takıyorum falan sonra Dongle'ın işığı yanıyor. En son öyle bağlanıyor.
 

Geri
Yukarı