Yurt dışında yaşıyorum şu anda Amazon'da 170 eurodan 100 euroya düşmüş. Hem oyun hem gündelik kullanım için böyle bir kulaklık arıyordum zaten. Sizce nasıl uygun mudur yoksa daha iyi bir öneri var mı?
ben aldım her anlamda sorunsuzBen de alacağım gibi. Uzun süre kablolu kulakiçi ile oynadım ve kablosuza geçmek istedim Cloud 3 wireless aldım ve kafamda ağırlıktan başka bir şey değil. Bunu buldum ve verdiği sesi çok övüyorlar FPS oyunları için vs.
Siz aldınız mı deneyiminiz nasıl ve Discord'da karşıya verdiği ses performansı nasıl?
Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın. Oda ortamında Discord gibi programlarda karşıya ilettiği ses nasıl? Test etme şansınız oldu mu?ben aldım her anlamda sorunsuz
kalitesi kablosuz kulak içi kulaklığa göre üst seviyede. ortam sesini filtreleme konusunda da çok iyi sokakta bile konuşurken sadece senin sesi alıyor.Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın. Oda ortamında Discord gibi programlarda karşıya ilettiği ses nasıl? Test etme şansınız oldu mu?
Kulaklığı FPS oyunlarda denediniz mi? Şarj durumu nedir? Kaç saat aralıksız kullanılabiliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.