Arctis serisi kötü. Siz hala düşünüyor musunuz? 1,3,5 ve 7 arasında neredeyse hiç fark yok ki. Birkaç özellik dışında hepsi aynı. RGB’si, Bluetooth var bu kadar. HyperX Stinger size daha önce dediğim gibi. Arctis’i ezer geçer.
Arctis serisi kötü. Siz hala düşünüyor musunuz? 1, 3, 5 ve 7 arasında neredeyse hiç fark yok ki. Birkaç özellik dışında hepsi aynı. RGB’si, Bluetooth var bu kadar. HyperX Stinger size daha önce dediğim gibi. Arctis’i ezer geçer.
Sizin çok yardımınız dokundu konuyu açmamı lütfen yanlış anlamayın. HyperX dışarıda sırıtır Arctis'ler düşük profilli gizlenebilen mikrofonlu. Çok dışarı çıkmadığım için sorun değil yine de Arctis 1 içimde kaldıpı için denemeyi düşünmüştüm.
HyperX Cloud Stinger demiştik ama HyperX Cloud Stinger Core for PC nasıldır?
Sizin çok yardımınız dokundu konuyu açmamı lütfen yanlış anlamayın. HyperX dışarıda sırıtır Arctis'ler düşük profilli gizlenebilen mikrofonlu. Çok dışarı çıkmadığım için sorun değil yine de Arctis 1 içimde kaldıpı için denemeyi düşünmüştüm.
Ben onu kullanıyorum 1 ay önce falan 300 TL'ye almıştım ama şuan 450 civarına çıkmış fiyatı. O fiyata daha güzel kulaklıklar vardır muhtemelen. (Memnunum kulaklıktan yanlış anlaşılmasın. Sorularınızı cevaplayabilirim.)
Ben onu kullanıyorum 1 ay önce falan 300 TL'ye almıştım ama şu an 450 civarına çıkmış fiyatı. O fiyata daha güzel kulaklıklar vardır muhtemelen. (Memnunum kulaklıktan yanlış anlaşılmasın. Sorularınızı cevaplayabilirim.)
Cloud Stinger Core kullanıyorum. İlk başta çok hafif sol kulağımı acıtıyordu sağda bir şey yoktu 1-2 hafta içinde geçti şimdi kulaklık takınca kulaklık olduğunu bile hissetmiyorsunuz. Yine ilk başta Windows Sonic ile ses kasamıyordum 1-2 Haftada ona da alıştım ses kasabiliyorum Windows Sonic ile. Mikrofon kalitesi iyi genelde ağzıma yakın değil yukarı kaldırarak kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama mikrofon ucunda koruyucu bez olsa biraz daha iyi olabilirdi tükürük açısından benim için sorun olmuyor ama başkası için olabilir. Siz sorun ben cevaplayayım isterseniz soruları.