Hocam yazıyı okusa görecek zaten yazıda mevcut değil yazıyor zaten gelmiş bana kendinle çelişiyorsun diyor.
Seni değil @Matteach'i.
Hocam yazıyı okusa görecek zaten yazıda mevcut değil yazıyor zaten gelmiş bana kendinle çelişiyorsun diyor.
Hangi sorunları var?
Razer, Corsair, Logitech düşünmüyorum.
HyperX Cloud Stinger ile Arctis 1 arasında kaldım.
Sanal 7.1 desteği yok demiştin attığın yazıda var yazıyor kendinle çeliştiğini farkında değil misin?
Hocam konu kilitlenmesin bırakalım gitsin. Arkadaş cevabını aldı zaten bir daha konulara sazan gibi atlayıp kimseyi azarlamaz herhalde.Arkadaşın dili kesildi herhalde az önce bizimle it dalaşı yapıyordu.
Arctis serisi kötü. Siz hala düşünüyor musunuz? 1,3,5 ve 7 arasında neredeyse hiç fark yok ki. Birkaç özellik dışında hepsi aynı. RGB’si, Bluetooth var bu kadar. HyperX Stinger size daha önce dediğim gibi. Arctis’i ezer geçer.Hangi sorunları var?
Razer, Corsair, Logitech düşünmüyorum.
HyperX Cloud Stinger ile Arctis 1 arasında kaldım.
Arctis serisi kötü. Siz hala düşünüyor musunuz? 1, 3, 5 ve 7 arasında neredeyse hiç fark yok ki. Birkaç özellik dışında hepsi aynı. RGB’si, Bluetooth var bu kadar. HyperX Stinger size daha önce dediğim gibi. Arctis’i ezer geçer.
Core fiyatına değmez şuanda. Cloud Stinger almak daha iyi olur.Sizin çok yardımınız dokundu konuyu açmamı lütfen yanlış anlamayın. HyperX dışarıda sırıtır Arctis'ler düşük profilli gizlenebilen mikrofonlu. Çok dışarı çıkmadığım için sorun değil yine de Arctis 1 içimde kaldıpı için denemeyi düşünmüştüm.
HyperX Cloud Stinger demiştik ama HyperX Cloud Stinger Core for PC nasıldır?
Ben onu kullanıyorum 1 ay önce falan 300 TL'ye almıştım ama şuan 450 civarına çıkmış fiyatı. O fiyata daha güzel kulaklıklar vardır muhtemelen. (Memnunum kulaklıktan yanlış anlaşılmasın. Sorularınızı cevaplayabilirim.)Sizin çok yardımınız dokundu konuyu açmamı lütfen yanlış anlamayın. HyperX dışarıda sırıtır Arctis'ler düşük profilli gizlenebilen mikrofonlu. Çok dışarı çıkmadığım için sorun değil yine de Arctis 1 içimde kaldıpı için denemeyi düşünmüştüm.
HyperX Cloud Stinger demiştik ama HyperX Cloud Stinger Core for PC nasıldır?
Ben onu kullanıyorum 1 ay önce falan 300 TL'ye almıştım ama şu an 450 civarına çıkmış fiyatı. O fiyata daha güzel kulaklıklar vardır muhtemelen. (Memnunum kulaklıktan yanlış anlaşılmasın. Sorularınızı cevaplayabilirim.)
Core fiyatına değmez şu anda. Cloud Stinger almak daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.