SteelSeries Arctis Nova 1 ped temizliği nasıl yapılır?

emilianoMM8

Hectopat
Daha fazla  
Pedleri söktüm ama nasıl temizlemem gerektiğini bilmiyorum. Uzun zamandır kullanıyorum hiç temizlemedim. Makineye falan atsam sıkıntı olur mu? Nasil temizlemeyeliyim?

Arctis 5'in padlerini elde köpürterek yıkamıştım. Biraz sert davranmışım sanırım. Süngerleri saran kumaşın yapışkanı açılmıştı. Zor topladım. Sıcak su kullanma. Çeşme sıcaklığı iyidir. Bir kaba süngerin batabileceği kadar su koy. Az bir şey sıvı sabun koy ya da yumuşatıcı koyabilirsin. sonra padlere hafif bastırarak köpürtüp durularsın. Padleri sıkma ya da hızlı kurutma. Bunlara dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın gibi.

Makineye de atma sakın.

Arctis 5'in padlerini elde köpürterek yıkamıştım. Biraz sert davranmışım sanırım. Süngerleri saran kumaşın yapışkanı açılmıştı. Zor topladım. Sıcak su kullanma. Çeşme sıcaklığı iyidir. Bir kaba süngerin batabileceği kadar su koy. Az bir şey sıvı sabun koy ya da yumuşatıcı koyabilirsin. sonra padlere hafif bastırarak köpürtüp durularsın. Padleri sıkma ya da hızlı kurutma. Bunlara dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın gibi.

Makineye de atma sakın.
Aynen dediğiniz gibi hafif yıkayacaktım da internette makineye atanları falan gorunce ne olur ne olmaz sorayım dedim. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı