SteelSeries Arctis Nova 1 vs Logitech G432

Bütçe
1000-2000

AHkn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5700G
GIGABYTE B500M DS3H
AMD Radeon 6800
Selamlar, bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ekstra olarak kulaklık önerilerine açığım, Max 2000TL, çıkarılabilen, gizlenebilen, saklanabilen mikrofonlu, 7.1 aşırı önemli değil velakin olursa hayır demem.

Ezelden beri SteelSeries kulaklık kullanıyorum, belki de o yüzdendir bilemem ama, tercihim Nova 1 olurdu.
Birçok kulaklığa göre Nova serisi çok çok daha güzel bir görünüme de sahip.
Arctis 5 var bende.

Not: Nova 1'in kronik sorunları mevcutmuş, Logitech daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Arctis Nova 1 alma. Şu an kullanıyorum kulaklıgın sürekli vidası çıkıyor haftada minimum 2 defa vida sıkılıyorum. Bugün içindeki takma yeriyle birlikte çıktı tüm gün geri takmakla uğraştım kronik sorunlu.

G432 de kullandım onda herhangi bir sorun yaşamadım ama 2 sene sonunda falan pedler eskimeye başlamıştı.

Ben G432'yi tavsiye ederim ikisini de kullanmış birisi olarak.

Arctis Nova 1 alma. Şu an kullanıyorum kulaklıgın sürekli vidası çıkıyor haftada minimum 2 defa vida sıkılıyorum. Bugün içindeki takma yeriyle birlikte çıktı tüm gün geri takmakla uğraştım kronik sorunlu.

G432 de kullandım onda herhangi bir sorun yaşamadım ama 2 sene sonunda falan pedler eskimeye başlamıştı.

Ben G432'yi tavsiye ederim ikisini de kullanmış birisi olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki gibi bir sorun mu yaşıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki gibi bir sorun mu yaşıyorsunuz?

Evet 2 tarafta da oluyor. Vidayı taktıgım yer bile çıktı geçen, masaya koyuyorum bir anda çıkıyor.

Evet 2 tarafta da oluyor. Vidayı taktıgım yer bile çıktı geçen, masaya koyuyorum bir anda çıkıyor.
Direkt vida çıkıyorsa yapacak hiçbir şey yok maalesef.

Şöyle bir önerim var; Savunma sanayinde civataların titreşim ve darbe gibi sebepler yüzünden açılmasını önlemek için Loctite gibi kimyasallar kullanıyoruz. Civatada kuruyup, açılmasını engelliyor. Ancak çok pahalıdır.

Loctite 243 veya 222 bulma şansınız var ise civataya bir damla sıkarak kullanabilirsiniz, bir daha açılmayacaktır.

Ankara'da iseniz size küçük bir miktar ulaştırabilirim.

Direkt vida çıkıyorsa yapacak hiçbir şey yok maalesef.

Şöyle bir önerim var; savunma sanayinde civataların titreşim ve darbe gibi sebepler yüzünden açılmasını önlemek için loctite gibi kimyasallar kullanıyoruz. Civatada kuruyup, açılmasını engelliyor. Ancak çok pahalıdır.

Loctite 243 veya 222 bulma şansınız var ise civataya bir damla sıkarak kullanabilirsiniz, bir daha açılmayacaktır.

Ankara'da iseniz size küçük bir miktar ulaştırabilirim.

Çok teşekkür ederim hocam ama ben öyle şeylerden anlamam Ankara'da değilim zaten vida sıkmaya devam edeceğim gibi kulaklık ömrünü doldurana kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı