SteelSeries Arctis Nova 1 vs Razer BlackShark V2 X

Laxien

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, yeni bir kulaklık arayışındayım ve bu iki model arasında kaldım. Kulaklıktan beklentim rahat olması, sade tasarım, uzun süre kullanabilme (uzun süre terleme, ağrı yapmayan) ve FPS/rekabetçi oyunlarda iyi ses kasabilmek. Sizce hangisi daha iyi? Alternatif tercihiniz varsa belirtebilirsiniz.

Amacınıza göre değişir ama Razer 1 puan önde SteelSeries Nova serisine ses kasma konusunda "hile gibi duyarsınız diyorlar"

V2x kullanıyorum bahsettiğiniz özelliklerin hepsi de var gerçekten memnunum kulaklıktan.

Usb versiyonu alırsan zaten ses kartının önemi yok jak versiyonu için de Asus B450M-K II anakartın ses kartı ile sorunsuz kullanıyorum.

V2x kullanıyorum bahsettiğiniz özelliklerin hepsi de var gerçekten memnunum kulaklıktan.

Usb versiyonu alırsan zaten ses kartının önemi yok jak versiyonu için de Asus B450M-K II anakartın ses kartı ile sorunsuz kullanıyorum.
USB versiyonu bütçemi biraz aşıyor. Anakartım A320M-A Pro ses kartı ne kadar iyi bilmiyorum.

V2X kullanıyorum bahsettiğiniz özelliklerin hepsi de var gerçekten memnunum kulaklıktan.

USB versiyonu alırsan zaten ses kartının önemi yok jak versiyonu için de ASUS B450M K II anakartın ses kartı ile sorunsuz kullanıyorum.

Merhaba size bir soru sormak istiyorum.
Şu an kulaklığı kullanıyorsanız ses kaydı alındığı zaman cızırtı sesi oluyor mu mikrofondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı