SteelSeries Arctis Nova 3 alınır mı?

Bütçe
2500
Oyun için alacağım. Kulağı yormayan kaliteli hafif mikrofonu çok iyi ve oyunda adamın nereden geldiğini anlayacağım bir kulaklık arıyorum. Bu fiyata en iyisi denilebilir mi?

Kafa ağrıtıyor diyorlardı o yüzden vazgeçtim bu modelden. Ağır kafayı yoran kulaklık istemiyorum.

Biraz daha çıkabilir misin?

Gerçekten bu önerilenlerden iyi ise zorlayabilirim. Ama HyperX için de olumsuz yorum çok. Genelde SS öneriyorlar.

HyperX ve Nova 3 arasında kaldım bende. HyperX suni deri kullandığı için acaba terletir mi diye düşünüyorum. SS Arctis 5 ve 7 kullandığım için SS markasının konfor bakımından iyi olduğunu biliyorum. Nova 3 de iyidir mutlaka. Ses kasma konusunda Nova 3 nasıl bilmiyorum ama HyperX Cloud 3 bayağı iyi diyorlar.

Nova 3 daha kaliteli gibi geldi bana. HyperX güzeldir ama daha önce forumda HyperX kötü diyen çoktu.

Nova 3 daha kaliteli gibi geldi bana. HyperX güzeldir ama daha önce forumda HyperX kötü diyen çoktu.

SS Engine programı çok iyi deniliyor. Birçok ayarı yapabiliyormuşsun. HyperX o konuda geride kalıyormuş herhalde ama ses kasma konusunda HyperX daha iyi deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…