SteelSeries Arctis Nova 3 vs HyperX Cloud 3

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Genelde FPS oyunları oynuyorum ama çok uzun süreler PC başında zaman geçiriyorum rahatlıkda önemli. Hangisi daha kaliteli böyle 2-3 sene rahat plastik gıcırtısı çıkartmayacak kulaklık arıyorum.

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Genelde FPS oyunları oynuyorum ama çok uzun süreler PC başında zaman geçiriyorum rahatlıkda önemli. Hangisi daha kaliteli böyle 2-3 sene rahat plastik gıcırtısı çıkartmayacak kulaklık arıyorum.

FPS oyunları için kesinlikle Cloud 3 daha iyi olur ama bir süre sonra ağrı yapıyor diyenler vardı.

Nova 3 aldım ama bana rahat gelmedi kafa bantlı modeller sanırım bana göre değil. Kafamda sanki hep bir baskı varmış gibi hissettiriyor en geniş haline de aldım yok.

Bir sevmediğim yönü de sonar yazılımı o kadar karışık ki. Yükledikten sonra Windows ses ayarlarına o kadar çok şey eklendi ki insanın kafası karışıyor ona bak buna bak hangisini seçeceğim ayarlayacağım derken programı öğrenmek 1 günümü aldı. Evet belki çok ince ayar falan var ama sonuçta stüdyo işletmiyoruz müzik prodüksiyonu yapmıyoruz alt tarafı oyunda belki MP3 falan dinleyeceğim yani. Basit modu da var falan ama program biraz fazla büyük sonra sattım öyle ses de çok tatmin etmedi beni. Basslar güçlü değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı