Steelseries Arctis Nova 3 vs. HYPERX Cloud III vs. Fifine Ampligame H9

sylas25

Decapat
Daha fazla  

Bu üçü arasında kaldim.

Harf FPS oyunları oynuyorsan Cloud 3
Müzik-film-günlük kullanım için alıyorsan h9.
Hikayeli oyunlarda oynuyorum ancak bu cloud 3 hakkında birçok şikayet var kullanıcı yorumlarına bakıyomda valla çok kararsız kaldım ya fifine hiç bildiğim marka değil ve fifine h9 kulaklık bozuldu yazıp aratıncada forumlarda birçok konu var vallaha ne yapacam ben ya

Bu kadar çok aklında şüphe varsa Aliexpressten Tangzu Waner iem al en son 600 tlye dusmustu, ses kalitesi attığın kulaklıklarla yarışır.

Kulaklık bozuldu diye aratırsan tabii ki çıkar. Teknoloji şans işi.
Cloud 3'ün 2 sorunu var birincisi deri pedli olması ikincisi müzik açısından orijinal olarak yetersiz olması. Onun dışında hiçbir sorunu yok. Müzik işi de eğer ekolayzır yapmayı biliyorsan sorun olmayacaktır.

Fifine markası çok bilinen ve en iyi markalardan birisidir. H9 modeli de öyle. H9'un Cloud 3'e göre iyi yanları müzik açısından daha iyi olması ve hikayeli oyunlarda daha iyi performans vermesidir.

Ben h9 ile ilgili bir bilgim yokta ikisinide denediniz mi?

Cloud 3 içinde zaten hep baş ve tizleri çok kötü diye şikayet vardı fifine fiyatı güzel gibi iyzico ile 500 TL daha düşüyor zaten 1900 TL ye geliyor 700 TL daha ucuza almış olacağım ama içime hiç sinmiyor ya hoşuma gitti ama.Birde bu steel series nasıldır herkes kronik sorunlu bir kulaklık demiş beni kumaş pedli olması çok cezbediyor

Ben h9 ile ilgili bir bilgim yokta ikisinide denediniz mi?
Sizin bu bütçeye tavsiyeniz ne olur

Hocam bu deri ped çok rahatsız eder mi?

Hocam bu deri ped çok rahatsız eder mi?
Normalde hayır yazın evet.
Yaz gelmişken IEM alırdım ben daha konforlu daha fp Zero blue 2 ye oynardım yada ucuza kacıp tangzu waner alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…