Steelseries Arctis Nova 3 vs. HYPERX Cloud III vs. Fifine Ampligame H9

Sizdemi bu ürünlere bakıyorsunuz hocam.

Evet hocam aklımda HyperX Cloud 3 kablosuz almak var tek korktuğum şey ses sorunu çünkü ben çok müzik dinleyen bir insanım

Aklımdaki şüpheler azalıyor çünkü bayağı bir e sporcunun bu kulaklığı kullandığını gördüm ben CS2 oynamak için alacağım araştırma yapıyorum şu anlık.

Evet hocam aklımda HyperX Cloud 3 kablosuz almak var tek korktuğum şey ses sorunu çünkü ben çok müzik dinleyen bir insanım

Aklımdaki şüpheler azalıyor çünkü bayağı bir e sporcunun bu kulaklığı kullandığını gördüm ben CS2 oynamak için alacağım araştırma yapıyorum şu anlık.

Bende öğrenciyim babamdan alacağım bu parayı da aldıktan sonra pişman olurum diye korkuyorum bu SteelSeries kumaş pedli olması çok güzel yaz ayında terletme gibi durum olmazdı bir de deri dökülmesi gibi can sıkıcı durum tekrardan yaşamak istemiyorum

Bende öğrenciyim babamdan alacağım bu parayı da aldıktan sonra pişman olurum diye korkuyorum bu SteelSeries kumaş pedli olması çok güzel yaz ayında terletme gibi durum olmazdı bir de deri dökülmesi gibi can sıkıcı durum tekrardan yaşamak istemiyorum.

Bende aynı şekil hocam ben de öğrenciyim babam alacaktı kulaklığı işte tek korktuğum şey sesinin az geldiğini söylüyor çok fazla kişi

Ama baktığımız zamanda çok fazla kişi kullanıyor o yüzden alacağım büyük ihtimalle.

Bende aynı şekil hocam ben de öğrenciyim babam alacaktı kulaklığı işte tek korktuğum şey sesinin az geldiğini söylüyor çok fazla kişi

Ama baktığımız zamanda çok fazla kişi kullanıyor o yüzden alacağım büyük ihtimalle.
Bende Bluetooth almak istiyorumda fiyatları çok yüksek 4 bin TL ye Logitech bulmuştum millet ona vereceğin para çöpe para atmak gibi birşey dediler zaten 1 sene kullanacağım sonrasında üniveristeye gideceğim evde boş boş kalacak bu yüzden deri pedli kulaklık derisi kendiliğinden eskir diye korkuyorum

Bende Bluetooth almak istiyorumda fiyatları çok yüksek 4 bin TL'ye Logitech bulmuştum millet ona vereceğin para çöpe para atmak gibi bir şey dediler zaten 1 sene kullanacağım sonrasında üniveristeye gideceğim evde boş boş kalacak bu yüzden deri pedli kulaklık derisi kendiliğinden eskir diye korkuyorum.

Hocam aslında durumumuz çok değişik ya mesela bu kadar para vereceğiz ama yine de korkuyoruz örneğin ben 6 sene önce sadece gidip mağazada görüp çok ucuza bir Rampage kulaklık almıştım ve kulaklık halen sağlam gayet de güzel çalışıyor.

Fakat mesela şu an bir kulaklığa 4000-5000 TL vereceğiz ama performans sorunu yaratır diye korkuyoruz veya pedi eskir diye. Bende çok arada kaldım ama büyük ihtimalle Cloud 3'e karar verdim.

Aslında korkumuzun bir sebebi de para verip paramızın çöpe gitmesinden korkuyoruz çünkü artık her şey çok pahalı olmaya başladı.

Hocam aslında durumumuz çok değişik ya mesela bu kadar para vereceğiz ama yine de korkuyoruz örneğin ben 6 sene önce sadece gidip mağazada görüp çok ucuza bir Rampage kulaklık almıştım ve kulaklık halen sağlam gayet de güzel çalışıyor.

Fakat mesela şu an bir kulaklığa 4000-5000 TL vereceğiz ama performans sorunu yaratır diye korkuyoruz veya pedi eskir diye. Bende çok arada kaldım ama büyük ihtimalle Cloud 3'e karar verdim.
Benimkide aynı 2020 Kasım'da 135 TL'ye aldığım rampage kulaklık hâlâ sağlam sorunu yok işte kardeşim çok terlediği için 3. Senesinde bütün derileri döküldü kulaklığın benim kulaklık tek giriş olduğu için mikrofonu kullanamıyorum bu yüzden almak istiyorum ama şimdide dediğin gibi 3 4 bin TL para vereceğiz korkuyoruz.

Aslında korkumuzun bir sebebi de para verip paramızın çöpe gitmesinden korkuyoruz çünkü artık her şey çok pahalı olmaya başladı.
Hocam şimdi konulara bakarken ne denk geldi

Benimki de aynı 2020 Kasım'da 135 TL'ye aldığım Rampage kulaklık hâlâ sağlam sorunu yok işte kardeşim çok terlediği için 3. senesinde bütün derileri döküldü kulaklığın benim kulaklık tek giriş olduğu için mikrofonu kullanamıyorum bu yüzden almak istiyorum ama şimdi de dediğin gibi 3 4 bin TL para vereceğiz korkuyoruz.

Hocam şimdi konulara bakarken ne denk geldi.

Hocam vallahi yani çok arada kalıyorum halen ya böyle konularda görüyorum sürekli ama anlamadığım bir şey var çok fazla kişide bu kulaklığı kullanıyor yani FPS için tercih Cloud 3 olur diye düşünüyorum. Bir cızırtı oluyor diyorlar dip ses diyorlar sesi az geliyor diyorlar alırken de deneyemiyorum inşallah paralarımız boşa gitmez hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı