SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

Son durum nedir bende aynı şekilde HS80 Max ile SteelSeries Nova 5 arasında kaldım. Öte yandan Nova Pro kablolu olanıda aklıma giriyor.

Son durum nedir bende aynı şekilde HS80 Max ile SteelSeries Nova 5 arasında kaldım. Öte yandan Nova Pro kablolu olanıda aklıma giriyor.
gayet güzel aktif kullanıyorum sartjı çok uzun gidiyor ve aşırı hızlı sarj oluyor
mici çok kaliteli

Ben sevemedim arkadaşı sesleri ayarlayamadım 1 hafta programla her şeyle uğrastım tatmin etmedi. Vatan Bilgisayar'dan almıştım mikrofon cok az ses iletiyordu sesler aşırı tizdi arızalı para iade istedigimde onaylamışlardı.

Ben sevemedim arkadaşı sesleri ayarlayamadım 1 hafta programla her şeyle uğrastım tatmin etmedi. Vatan Bilgisayar'dan almıştım mikrofon cok az ses iletiyordu sesler aşırı tizdi arızalı para iade istedigimde onaylamışlardı.

Şimdi ne aldınız kullanıyorsunuz hocam peki?

Arkadaşlar bende kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim alacaklar için öncelikle ses seviyesi yüksek telefondaki uygulamadan limitleri kapatınca kapatınca aşırı yükseliyor gayet iyi renkli bir profili var müzikde gayet keyifli basslar iyi vuruyor 60 saat pil ömrü çok yeterli hızlı da şarj oluyor Nova 7 ile MediaMarkt da test ettiğim de Nova 5 çok daha iyi geldi çünkü Nova 7'nin uygulama desteği yok volumr limitler i telefonda kapatamıyorum konfor olarak da gayet iyiydi 4 5 saatlik bir kullanım sonucu ağrı yapmadı her şeyiyle mükemmel bir kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı