SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

ReXa42

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 6K bandında en iyisi bu mu, eğer daha iyisi varsa nedir? Bu iyi mi alabilir miyim? Arkadaş kullanıyor gayet güzel önerdi almayı düşünüyorum ses kalitesi vs. çok iyi deniliyor, eğer direkt ilk aydan bozulmayacaksa ve kronik sorunları var dediler ben düşünmüyorum. Arkadaşımda hiçbir şey olmamış çok alalı olmadı, yine ama 2-3 ayı geçti galiba.

Arkadaşlar 5 6K bandında en iyisi bu mu, eğer daha iyisi varsa nedir? Bu iyi mi alabilir miyim? Arkadaş kullanıyor gayet güzel önerdi almayı düşünüyorum ses kalitesi vs. çok iyi deniliyor, eğer direkt ilk aydan bozulmayacaksa ve kronik sorunları var dediler ben düşünmüyorum. Arkadaşımda hiçbir şey olmamış çok alalı olmadı, yine ama 2-3 ayı geçti galiba.
Alınır. İyi kulaklık.

Mikrofon kalitesi ve konfor olarak aralarında ciddi bir fark var mı? Ben de ona göre ikisinden birini alacağım.

Mikrofon kalitesi ve konfor olarak aralarında ciddi bir fark var mı? Ben de ona göre ikisinden birini alacağım.

Hocam cok fark yok ama ben HS80 arasında Steel'i seçtim uygulaması vs. olsun her şeyi ayarlayabiliyorsun Mic'i çok iyi ve konforlu kulaklık arkadaşta var bir sıkıntıda çıkmamış şu ana kadar.

Keşke daha önce görseydim alma derdim sürekli boğuk tiz sesler kafanı cırmalıyor. Aldım 3 gündür yapmadım ayar denemedim şey kalmadı hiç sevmedim.

Keşke daha önce görseydim alma derdim sürekli boğuk tiz sesler kafanı cırmalıyor. Aldım 3 gündür yapmadım ayar denemedim şey kalmadı hiç sevmedim.
Sizin cihazda bir problem olabilir mi? Bende Nova 7 var bildiğim kadarıyla ses sürücüleri Nova 5 ile aynı hatta neredeyse her şeyi Nova 5 ile aynı ve bu tarz sıkıntılar yaşamadım.

Her şeyi aynı EQ ayarlarını kurcaladıkca güzelleşiyor fakat oyunda saçma sapan ses karısımı oluyor siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Yo bozukluktuktan sıkıntısından bir şey değil yabancı formlarda aynı psikolojiyi yaşan cok insan var sevemedim bir türlü bu kulaklığı nedense.
Eğer ne ayarı yaptıysanız banada yardımcı olur musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı