SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

Her şeyi aynı EQ ayarlarını kurcaladıkca güzelleşiyor fakat oyunda saçma sapan ses karısımı oluyor siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Yo bozukluktan sıkıntısından bir şey değil yabancı formlarda aynı psikolojiyi yaşan cok insan var sevemedim bir türlü bu kulaklığı nedense.
Eğer ne ayarı yaptıysanız bana da yardımcı olur musun?
Açık konuşmak gerekirse 1 kere sonardan game bölümüne ayar yaptım fena değildi fakat sonrasında normale çevirdim niye hatırlamıyorum onun haricinde şu anda Music ve Mic için EQ ayarı mevcut bunlar bana yetiyor. Aktif olarak Rainbow Six oynuyorum işin ilginç tarafı oyun için EQ ayarı kullanmıyorum yani ilk taktığım şeklinde kullanıyor olmama rağmen sesleri çok net duyuyorum SteelSeries kullanan başka arkadaşım ise hiç ses kasamadığını söylüyor. İlk aldığımda sonar ayarını bu videodan yapmıştım belki sizin de işinize yarar ayrıca Reddit'te ve burada bir konuda yanlış hatırlamıyorsam Spatial Audio ayarının oyunlarda kapalı olması gerektiğini okumuştum yoksa sesler bozulabiliyormuş.

Keşke daha önce görseydim alma derdim sürekli boğuk tiz sesler kafanı cırmalıyor. Aldım 3 gündür yapmadım ayar denemedim şey kalmadı hiç sevmedim.
Hocam daha almadım

Açık konuşmak gerekirse 1 kere sonardan game bölümüne ayar yaptım fena değildi fakat sonrasında normale çevirdim niye hatırlamıyorum onun haricinde şu anda Music ve Mic için EQ ayarı mevcut bunlar bana yetiyor. Aktif olarak Rainbow Six oynuyorum işin ilginç tarafı oyun için EQ ayarı kullanmıyorum yani ilk taktığım şeklinde kullanıyor olmama rağmen sesleri çok net duyuyorum SteelSeries kullanan başka arkadaşım ise hiç ses kasamadığını söylüyor. İlk aldığımda sonar ayarını bu videodan yapmıştım belki sizin de işinize yarar ayrıca Reddit'te ve burada bir konuda yanlış hatırlamıyorsam spatial Audio ayarının oyunlarda kapalı olması gerektiğini okumuştum yoksa sesler bozulabiliyormuş.

Bende arkadaşta şu ana kadar bir problem çıkmamış bende de çıkmaz diye düşünüyorum çok güzel kulaklık sesi güzel veriyor Mic'i iyi istediğin EQ ayarıda yapılıyor bence alınır yani.

@ReXa42 merhaba. Ben de Wireless bir model arıyorum. Barracuda X tarzı ucuz bir kulaklık alacaktım fakat bir kere olsun iyisi olsun diyerek bundan vazgeçip Arctis 7P ile Nova 5 arasında kaldım. Fiyatları çok yakın, Nova 5 daha yeni bir model olduğundan ilgimi çekti. Ara sıra Rainbow, WoW, CS tarzı oyunlarda kullanmak için alacağım. Önerir misiniz, kullanıcı deneyimleriniz nasıl?

Aldık bakalım hayırlısı.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
@ReXa42 merhaba. Ben de Wireless bir model arıyorum. Barracuda X tarzı ucuz bir kulaklık alacaktım fakat bir kere olsun iyisi olsun diyerek bundan vazgeçip Arctis 7P ile Nova 5 arasında kaldım. Fiyatları çok yakın, Nova 5 daha yeni bir model olduğundan ilgimi çekti. Ara sıra Rainbow, WoW, CS tarzı oyunlarda kullanmak için alacağım. Önerir misiniz, kullanıcı deneyimleriniz nasıl?

Aldık bakalım hayırlısı.

Eki Görüntüle 2360844

Hocam hala almadıysanız gayet güzel Mic kalitesi güzel sesiniz dışı CS Rainbow gibi oynları oynuyorum sesi güzel veriyor ekstra oyuna özel Steel uygulamasından kişileştirebiliyorsunuz ekstra ses kasmak için.

Hocam hala almadıysanız gayet güzel Mic kalitesi güzel sesiniz dışı CS Rainbow gibi oynları oynuyorum sesi güzel veriyor ekstra oyuna özel Steel uygulamasından kişileştirebiliyorsunuz ekstra ses kasmak için.

Hocam teşekkür ederim yanıtınız için, aldım birkaç gündür kullanıyorum bile 🙂. Harbiden 10 numara kulaklık. Şimdi Rainbow indirdim deneyeceğim bakalım.

Hocam teşekkür ederim yanıtınız için, aldım birkaç gündür kullanıyorum bile 🙂. Harbiden 10 numara kulaklık. Şimdi Rainbow indirdim deneyeceğim bakalım.

Hayırlı olsun hocam bende şu an bir problem çıkmadı gayet kaliteli bir kulaklık ayarlarından Rainbow Six'i seçerseniz ona göre EQ ayarı yapıyor umarım sorunsuz şekilde kullanırsınız.

Hayırlı olsun hocam bende şu an bir problem çıkmadı gayet kaliteli bir kulaklık ayarlarından Rainbow Six'i seçerseniz ona göre EQ ayarı yapıyor umarım sorunsuz şekilde kullanırsınız.

Teşekkür ederim hocam. Seçtim hemen 🙂 Yalnızca ses çıkışında birden fazla gözüküyor onu ayarlayabildiniz mi yoksa böyle mi duruyor sizde de ? Game olarak kullanıyorum.

Screenshot_1.png

Teşekkür ederim hocam. Seçtim hemen 🙂 Yalnızca ses çıkışında birden fazla gözüküyor onu ayarlayabildiniz mi yoksa böyle mi duruyor sizde de ? Game olarak kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2363179
kullanım alanına göre ses modları arasında geçiş yapıyorsun, iyi oluyor. sonar kullanan herkeste böyledir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı