SteelSeries Arctis Nova 5 bilgisayara bağlanmıyor

Hocam düzeltirler herhalde ya çok canımı sıktı şu an bu kulaklık ve yazılım.
Dostum destekten yanıt geldi ve önerdikleri çözüm benim sorunumu halletti. Atıyorum sana da dene istersen belki düzelir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-10 190051.png
    354,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-07-10 190056.png
    77,8 KB · Görüntüleme: 34
Dostum destekten yanıt geldi ve önerdikleri çözüm benim sorunumu halletti. Atıyorum sana da dene istersen belki düzelir.

Hocam adım 2'deki güncel uygulama için link bırakır mısınız?

Ayrıca adım 3'teki olay sadece cihazı kaldır mı?

Durum maalesef hala aynı.

Belki de güncel SteelSeries uygulamasını bulamamışımdır fotoğraftaki linki atma şansın var mı?

Sinirim cidden çok bozulmaya başladı. Kulaklık şuan hiçbir şekilde ses vermiyor..

Son düzenleme:
buyur hocam. bende sorunlar devam ediyodu bu arada budnan sonra o type c girişli dongelı direkt laptopun type c girişine takınca düzeldi

Yok hocam hala sıkıntılı ya bu sorunu nasıl çözeceğiz acaba kaç kere yaptım bunun aynısını.

Ben de bilmiyorum hala korkutuyor bir sıkıntı çıkacak diye iade düşünüyorum.

Bende ticket attım hocam dönüşe göre bende iade edeceğim herhalde anlamadım ya çok iyiydi bu zamana kadar ne oldu da böyle oldu vallahi aklım almıyor delireceğim.

Bana bir güncelleme gelmemiş baktımda ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…