Dostum destekten yanıt geldi ve önerdikleri çözüm benim sorunumu halletti. Atıyorum sana da dene istersen belki düzelir.Hocam düzeltirler herhalde ya çok canımı sıktı şu an bu kulaklık ve yazılım.
Dostum destekten yanıt geldi ve önerdikleri çözüm benim sorunumu halletti. Atıyorum sana da dene istersen belki düzelir.Hocam düzeltirler herhalde ya çok canımı sıktı şu an bu kulaklık ve yazılım.
Dostum destekten yanıt geldi ve önerdikleri çözüm benim sorunumu halletti. Atıyorum sana da dene istersen belki düzelir.
Dostum destekten yanıt geldi ve önerdikleri çözüm benim sorunumu halletti. Atıyorum sana da dene istersen belki düzelir.
Hocam adım 2'deki güncel uygulama için link bırakır mısınız?
Ayrıca adım 3'teki olay sadece cihazı kaldır mı?
Durum maalesef hala aynı.
Belki de güncel SteelSeries uygulamasını bulamamışımdır fotoğraftaki linki atma şansın var mı?
Sinirim cidden çok bozulmaya başladı. Kulaklık şuan hiçbir şekilde ses vermiyor..
Eki Görüntüle 2533069
Buyur hocam. Bende sorunlar devam ediyordu bu arada budnan sonra o Type-C girişli dongelı direkt laptopun Type-C girişine takınca düzeldi.SteelSeries GG Software
GG helps create better connections with your gear, your people and your game through apps like Sonar, Engine, Moments and 3D Aim Trainer.steelseries.com
ben de bilmiyorum hala korkutuyor bi sıkıntı çıkıcak diye iade düşünüyorumYok hocam hala sıkıntılı ya bu sorunu nasıl çözeceğiz acaba kaç kere yaptım bunun aynısını.
Ben de bilmiyorum hala korkutuyor bir sıkıntı çıkacak diye iade düşünüyorum.
Bana bir güncelleme gelmemiş baktımda ben.
Direk kulaklığa gelmişti.
valla bilmiyorum hocam geldi yaptım. Dongle güncellemesi de olabilir.Nasıl yani hocam. Engine kısmındada gözükmüyor bir güncelleme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.