SteelSeries Arctis Nova 5 dışarıdan ses alıyor

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Öncelikle herkese merhaba, Nova 5 kulaklığımda herhangi bir müzik dinlemiyorken dışarıdaki sesler acayip bir şekilde kulağıma geliyor bu kulaklıkta gürültü engelleme gibi bir şey yok mu çünkü dışarıdan çok ses alıyor gibi geliyor bana?

Gürültü engelleme falan yok, oyuncu kulaklığı ve kumaş. Müzik kapalıyken öyle olması normal.

Kulaklık takılı değilken daha az geliyor dışarıdan ama takınca sanki uzaktaki sesi daha net veriyor gibi geliyor.

Öncelikle herkese merhaba, Nova 5 kulaklığımda herhangi bir müzik dinlemiyorken dışarıdaki sesler acayip bir şekilde kulağıma geliyor bu kulaklıkta gürültü engelleme gibi bir şey yok mu çünkü dışarıdan çok ses alıyor gibi geliyor bana?
Hocam bu bilimsel olarak imkansız bir şey, psikolojik tamamen.
Hallettiniz mi bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayan kişiler için yardımcı olsun diye çözümünü paylaşayım. GG uygulaöası üzerinden Engine>Arctis Nova 5(Hangi kulaklık modelini kullanıyorsanız)Mic Sidetone diye aşağıda bir ayar var, 0'a çekerseniz düzelecektir. Bende kulaklığı aldım bu kuş sesleri nereden geliyor diyordum, dışardan ses alıyormuş 😅.

Hallettiniz mi bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayan kişiler için yardımcı olsun diye çözümünü paylaşayım. GG uygulaöası üzerinden Engine>Arctis Nova 5(Hangi kulaklık modelini kullanıyorsanız)Mic Sidetone diye aşağıda bir ayar var, 0'a çekerseniz düzelecektir. Bende kulaklığı aldım bu kuş sesleri nereden geliyor diyordum, dışarıdan ses alıyormuş 😅.

Kulaklığı garantiye yolladım gelsin deneyeceğim teşekkürler.

Paylaşmanızda mahsur yoksa ne gibi bir problem yaşadınız hocam? Ben de kulaklığı dün aldım da merak ettim.

Pedinde ufak yirtilma oldu ondan gönderdim.

Paylaşmanızda mahsur yoksa ne gibi bir problem yaşadınız hocam? Ben de kulaklığı dün aldım da merak ettim.

Pedi yırtıldı diye yeni kulaklık göndermişler. Bu davranış cidden Türkiye'de nadir görülen bir davranış şaşırdım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı