SteelSeries Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum fakat 6000 TL, Nova 7 de 6000 TL. Daha geçen baktığım da Nova 5 4000-5000'di sizce Nova 5'in fiyatı düşer mi? Gördüğüm kadarıyla piyasada da çok yok gibi.
SteelSeries Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum fakat 6000 TL, Nova 7 de 6000 TL. Daha geçen baktığım da Nova 5 4000-5000'di sizce Nova 5'in fiyatı düşer mi? Gördüğüm kadarıyla piyasada da çok yok gibi.
Peki nova 5 mi nova 7 mi almalıyım sizce dışarıda da kullanacağım nova 7 biraz daha büyük gibi ve ses kalitesi biraz daha iyi diye duydum fakat nova 5 hem daha yeni hem mikrofonu daha iyi sizce hangisini almalıyım?
Peki Nova 5 mi Nova 7 mi almalıyım sizce dışarıda da kullanacağım Nova 7 biraz daha büyük gibi ve ses kalitesi biraz daha iyi diye duydum fakat Nova 5 hem daha yeni hem mikrofonu daha iyi sizce hangisini almalıyım?
Hocam dışarıda kullanacaksınız küçük olanı tercih etmeniz daha iyi olur ayrıca 2 model arasında fazla bir ses farkı olacağını da sanmıyorum bu yüzden 5 almanız daha iyi olur.