SteelSeries Arctis Nova 5 fiyatı düşer mi?

Hurycane

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum fakat 6000 TL, Nova 7 de 6000 TL. Daha geçen baktığım da Nova 5 4000-5000'di sizce Nova 5'in fiyatı düşer mi? Gördüğüm kadarıyla piyasada da çok yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum fakat 6000 TL, Nova 7 de 6000 TL. Daha geçen baktığım da Nova 5 4000-5000'di sizce Nova 5'in fiyatı düşer mi? Gördüğüm kadarıyla piyasada da çok yok gibi.

Hocam düşeceğini sanmıyorum hatta zam gelebilir gözüyle bakıyorum o yüzden bence almak gibi bir fikir varsa kafanızda beklememenizi tavsiye ederim.

Pek düşeceğini sanmıyorum. Almaya niyetin varsa bekleme yarın bir gün zamlanırsa pişman olursun.
Hocam düşeceğini sanmıyorum hatta zam gelebilir gözüyle bakıyorum o yüzden bence almak gibi bir fikir varsa kafanızda beklememenizi tavsiye ederim.
Peki nova 5 mi nova 7 mi almalıyım sizce dışarıda da kullanacağım nova 7 biraz daha büyük gibi ve ses kalitesi biraz daha iyi diye duydum fakat nova 5 hem daha yeni hem mikrofonu daha iyi sizce hangisini almalıyım?

Peki Nova 5 mi Nova 7 mi almalıyım sizce dışarıda da kullanacağım Nova 7 biraz daha büyük gibi ve ses kalitesi biraz daha iyi diye duydum fakat Nova 5 hem daha yeni hem mikrofonu daha iyi sizce hangisini almalıyım?

Hocam dışarıda kullanacaksınız küçük olanı tercih etmeniz daha iyi olur ayrıca 2 model arasında fazla bir ses farkı olacağını da sanmıyorum bu yüzden 5 almanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı