SteelSeries Arctis Nova 5 mikrofon ayarları nasıl olmalı?

tawsann

Kilopat
Selamünaleyküm.
Başlıkta yazdıgım gibi bu kulaklığı aldım ama bir türlü ayarlardan istedigim gibi yapamadım. Kullanan ve ayarlarını anlayan biri var mı yardımcı olabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii buyur

Hocam merhaba kulaklık ile ilgili birkaç soru sorabilir miyim?

Almayı düşünüyorsan benim fikrim alma bu kadar paraya değmez bence ben aldım pişman oldum açıkçası bin liraya aldıgım kulaklık bundan daha iyi kat kat hem de... Tamam artı yönleri var ama kablosuz rahat ya da ben ayarlayamadım bilmiyorum kafam karışık benim de :D

Son düzenleme:
Tabii buyur.

Almayı düşünüyorsan benim fikrim alma bu kadar paraya değmez bence ben aldım pişman oldum açıkçası bin liraya aldıgım kulaklık bundan daha iyi kat kat hem de... Tamam artı yönleri var ama kablosuz rahat ya da ben ayarlayamadım bilmiyorum kafam karışık benim de :D

Vallahi kullanıyor musun diye soracaktım pazartesı satın aldım. Epey menmunum. Ayar çekince guzel oluyor.

Vallahi kullanıyor musun diye soracaktım pazartesı satın aldım. Epey menmunum. Ayar çekince guzel oluyor.

Hangı versıyonunu satın aldın X ve P versiyonları PC'de duzgun çalışmıyor.

İstersen yardımcı olabilirım ayar cekme konusunda.

İstersen yardımcı olabilirım ayar cekme konusunda.

Nova 5P olanını aldım. Vallahi sevinirim ya ne mikrofonunu ayarlayabildim ne sesini doğru düzgün.

Tabii buyur.

Bende düşünüyordum ama Cloud 3 Wireless aldım pişman değilim malzemesi üst kalite, sesi güzel, şarjı 120 saat.

Nova 5P olanını aldım. Vallahi sevinirim ya ne mikrofonunu ayarlayabildim ne sesini doğru düzgün.

Hocam geri verebilirsen geri ver dediğim gibi X ve P ürünleri düzgün çalışmıyor. Ha deneyebiliriz.

Hocam geri verebilirsen geri ver dediğim gibi X ve P ürünleri düzgün çalışmıyor. Ha deneyebiliriz.

Nereden ulaşabilirim sana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı