SteelSeries Arctis Nova 5 vs Arctis Nova 7X 7P

sossoso

Centipat
Daha fazla  
İkisini de alırsam beyaz alacağım bu yuzden Arctis Nova 5 beyazla Arctis Nova 7X 7p karşılaştırıyorum, bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım? Ses kalitesi, mikrofon kalitesi, güncellik gibi yazarsanız artılarını eksilerini sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries almanız gerekli mi? Gerekli değilse bunu önerebilirim.
İkisini de alırsam beyaz alacağım bu yuzden Arctis Nova 5 beyazla Arctis Nova 7X 7p karşılaştırıyorum, bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım? Ses kalitesi, mikrofon kalitesi, güncellik gibi yazarsanız artılarını eksilerini sevinirim.

Wireless kulaklık önerisi

Nova 7 alabilirsiniz. X ve P versiyonları konsollar için. Düz versiyonun beyazı varsa onu alın. Yoksa önemsiz. Rengini beğendiğiniz versiyonu alın.

İşte düz versiyonunun beyazı yok konsol sürümlerinin tek fark Edition olmaları yani dış görünüşleri yoksa hepsi PC uyumlu ama 5 ful bembeyaz bayağı guzel

Neden 7 ile 5'in farkları neler

5'te X versiyonunu almıyorsan chatmix yok 7 de var bir de 7'nin üst kısmı plastik değil metal. Eş zamanlı 2 cihaza bağlanabilme durumu falan bir şeyler daha gördüm ama çok önemli değil benim için onlar şahsen. Bunlar dışında 5 daha iyi diye biliyorum gerek pili gerek özel mobil uygulamasıyla. 5X versiyonunu almayı düşünüyorum ben de chatmix sadece o versiyonda olduğu için. Bazı kronik sorunlar var diyenler gördüm ama ondan korkuyorum biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı