SteelSeries Arctis Nova 5 vs Razer BlackShark V2 Pro 2023

Gamer123123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu 2 model arasında kaldım. Hangisi tercih edilebilir? Razer'ın mikrofonu kaliteli ve ses kasma da iyi diye biliyorum. Araştırdım biraz ve SteelSeries'in de yazılımı güzel diye biliyorum. Kötü bildiğiniz bir şeyi yazarsanız sevinirim şu yüzden kötü diye. Başka önerebileceğiniz marka veya model var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer alınınabilir elbette ama ses kasma alacaksanız SteelSeries Nova 5 alın ayrıca BlackShark V2 Pro yerine Kraken V3 Pro'yu tercih edebilirsiniz hem daha iyi ve titreşimi var.

Ama BlackShark da uzamsal ses var THX spatial diye bir uygulamaydı sanırsam adını tam hatırlamıyorum driver ında var sanal uzamsal ses mi olmuş oluyor. Nova da ise kendisinde mi özellik olarak kulaklık da mı geliyor yoksa aynı BlackShark'daki kafa da mı?

SteelSeries Nova serisindeki bütün kulaklıklarda uzamsal ses bulunuyor yani sesi çevresel veriyor.

Ama BlackShark da uzamsal ses var THX spatial diye bir uygulamaydı sanırsam adını tam hatırlamıyorum driver ında var sanal uzamsal ses mi olmuş oluyor. Nova da ise kendisinde mi özellik olarak kulaklık da mı geliyor yoksa aynı BlackShark'daki kafa da mı?

Direkt kendi özelliği Nova'nın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı