SteelSeries Arctis Nova 5 vs ROG Pelta

Merhaba, yeni bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Başta SteelSeries almaya kararlıydım biraz araştırdım ve Nova 5 bana daha iyi olur diye düşündüm. Fakat ROG Pelta'nın daha iyi olduğunu söyleyenler olduğunu gördüm. Ses kalitesi olarak müzikte, oyunda hangisi daha iyidir? Nova 5 sipariş vermiştim ama kararımı değiştirirsem iptal edeceğim.

SteelSeries pişman etmez dostum ya. Arkadaşım kullanıyor aynı modeli çok memnun olduğunu söyledi, bir ara araştırmalarımda tek bir tane eleştiri bulamamıştım, tek eleştiri beyaz modelinde sararma olmasıydı.

ROG Pelta nerede var ki şu an hiç bir yerde stok gözükmüyor. Yabancı kanallardan izlediğim incelemelerde ve Reddit üzerinde gördüğüm yorumlara göre Pelta’nın bağlantısı hemen kopuyormuş biraz uzaklaştığın zaman. Oyunlardaki ses kasma performansının da çok iyi olmadığını söyleyen gördüm bir kaç farklı yerde. Forumda herkes öneriyor fakat globalde sadece ortalama bir kulaklık. Genel olarak üzmez yani. Steelseries hakkında bilgim yok.

ROG Pelta nerede var ki şu an hiç bir yerde stok gözükmüyor. Yabancı kanallardan izlediğim incelemelerde ve Reddit üzerinde gördüğüm yorumlara göre Pelta’nın bağlantısı hemen kopuyormuş biraz uzaklaştığın zaman. Oyunlardaki ses kasma performansının da çok iyi olmadığını söyleyen gördüm bir kaç farklı yerde. Forumda herkes öneriyor fakat globalde sadece ortalama bir kulaklık. Genel olarak üzmez yani. Steelseries hakkında bilgim yok.
Evet stok yok şu an stok bekleyeceğim.

Pelta'yı inceleyen doğru düzgün bir yabancı kanal yok.
Squig.link'e ölçüp atmamış kimse. Tamamen süpriz yumurta benim gözümde. En azından Nova 5'de ne alacağınızı biliyorsunuz.

Pelta'yı inceleyen doğru düzgün bir yabancı kanal yok.
Squig.link'e ölçüp atmamış kimse. Tamamen süpriz yumurta benim gözümde. En azından Nova 5'de ne alacağınızı biliyorsunuz.
Bende o yüzden çok anlamadım, doğru düzgün inceleme yok fakat forumda herkesin önerisi Pelta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı