SteelSeires set dizmiyorum fakat genel kullanıcı yorumlarına baka baka SteelSeries'de karar kılmıştım. Acaba Razer önermenizin spesifik bir nedeni var mı? Okuduğum kadarıyla Barracuda X 2022'ler biraz çıt kırıldımmış.SteelSeries set dizmiyorsan ya da SteelSeries alma zorunlulugun yoksa Barracuda X 2022 öneririm dostum, illa ikisinden birisini alacaksan Nova 5 daha yeni bir model benim tercihim Nova 5 olur
SteelSeires set dizmiyorum fakat genel kullanıcı yorumlarına baka baka SteelSeries'de karar kılmıştım. Acaba Razer önermenizin spesifik bir nedeni var mı? Okuduğum kadarıyla Barracuda X 2022'ler biraz çıt kırıldımmış.
Kulaklığın genişlemesi ve malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?1hafta önce Nova 5 aldım beklentimi fazlasıyla karşıladı. James Donkey 712'den geçmiştim müzik konusunda belirgin fark var Nova 5'in sesleri daha net, bass seviyeside kulağımı titretecek düzeyde. Daha ucuz bir şey almak istersen senin kararın ama fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum, Gaming gecesini takip edersen 5K bandına bulabilirsin.
Kulaklığın genişlemesi ve malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.