SteelSeries Arctis Nova 5 vs SteelSeries Arctis 7+

Zodoath

Hectopat
Daha fazla  
Kafam ve kulaklarım biraz büyük olduğu için ikisi arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi?

1728674238759.png

1728674255574.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries set dizmiyorsan ya da SteelSeries alma zorunlulugun yoksa Barracuda X 2022 öneririm dostum, illa ikisinden birisini alacaksan Nova 5 daha yeni bir model benim tercihim Nova 5 olur

SteelSeries set dizmiyorsan ya da SteelSeries alma zorunlulugun yoksa Barracuda X 2022 öneririm dostum, illa ikisinden birisini alacaksan Nova 5 daha yeni bir model benim tercihim Nova 5 olur
SteelSeires set dizmiyorum fakat genel kullanıcı yorumlarına baka baka SteelSeries'de karar kılmıştım. Acaba Razer önermenizin spesifik bir nedeni var mı? Okuduğum kadarıyla Barracuda X 2022'ler biraz çıt kırıldımmış.

SteelSeires set dizmiyorum fakat genel kullanıcı yorumlarına baka baka SteelSeries'de karar kılmıştım. Acaba Razer önermenizin spesifik bir nedeni var mı? Okuduğum kadarıyla Barracuda X 2022'ler biraz çıt kırıldımmış.

2*3 kere masa hizasından yere düşürdüm şarj ederken henüz bir şey olmadı :). Padleri e genel malzeme kalitesi çok güzel bence ve de hem Mobile hem de bilgisayara bağlayabilmeniz cabası ve tabii 50 saatte pil ömrü var ve sadece 100 dolara, tabii ki 150-200 dolara daha iyi modeller vardır ama F/P konusunda bunu almıştım (Arctis 7 kulaklığım vardı o bozulunca buna geçmiştim geçici olarak 2 senedir kullanıyorum)

1hafta önce Nova 5 aldım beklentimi fazlasıyla karşıladı. James Donkey 712'den geçmiştim müzik konusunda belirgin fark var Nova 5'in sesleri daha net, bass seviyeside kulağımı titretecek düzeyde. Daha ucuz bir şey almak istersen senin kararın ama fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum, Gaming gecesini takip edersen 5K bandına bulabilirsin.

1hafta önce Nova 5 aldım beklentimi fazlasıyla karşıladı. James Donkey 712'den geçmiştim müzik konusunda belirgin fark var Nova 5'in sesleri daha net, bass seviyeside kulağımı titretecek düzeyde. Daha ucuz bir şey almak istersen senin kararın ama fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum, Gaming gecesini takip edersen 5K bandına bulabilirsin.
Kulaklığın genişlemesi ve malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Kulaklığın genişlemesi ve malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Kafa bandını da geriye takarak dilediğiniz şekilde genişletirsiniz ama kafanızı sıkma oranı azalabilir örneğin uzanıp oynayayım gibi bir derdiniz olursa kulaklık kafanizdan çıkabilir. Malzeme kalitesi ortalama dandik hissettirmiyor ama plastik yani
burada önemli olan hafif olması bu konuda gerçekten cok iyi, malzeme kalitesi isterseniz Nova7'ye bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı