SteelSeries Arctis Nova 5 vs SteelSeries Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis Pro

Lavoiser

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600
MSI GEFORCE RTX 3060 GAMING Z TRIO 12GB
MSI MAG CORELIQUID 280R
MSI MAG X570S TORPEDO MAX
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (2*8)
Corsair 4000X
Corsair CX Series CX750F RGB
Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries'in kulaklık serilerinden biri olan Arctis Nova serisinden bir kulaklık almak istiyorum ama hangi modeli seçmem gerektiğine karar veremedim. Seçeneklerim arasında Arctis Nova 5, Arctis Nova 7 ve Arctis Pro bulunuyor. Kulaklığı hem oyun oynamak hem de iş amaçlı kullanmak istiyorum. Ayrıca müzik dinlemek ve kablosuz bağlantı özellikleri de benim için önemli.

Aşağıda aradığım bazı özellikleri belirttim:

• Yüksek ses kalitesi.
  • İyi bir mikrofon kalitesi.
  • Uzun süreli kullanımlarda rahatlık.
  • Kablosuz bağlantı imkanı.
  • Ekstra özellikler ve özelleştirme seçenekleri.
Hangi kulaklığı seçmem gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Bu modellerden birini kullanıyorsanız, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler!

Aralarında mikrofon kalitesi, batarya ömrü, daha güncel ve ses kalitesi olarak da güzel olan Nova 5'i öneriyorum bende de var gayet memnunum Nova 7 mi iade edip almıştım Nova 5'i pişman değilim. Nova 7'nin mikrofonu Wireless modda berbat.

Aralarında mikrofon kalitesi, batarya ömrü, daha güncel ve ses kalitesi olarak da güzel olan Nova 5'i öneriyorum bende de var gayet memnunum Nova 7 mi iade edip almıştım Nova 5'i pişman değilim. Nova 7'nin mikrofonu Wireless modda berbat.
İki modeli de kullanmışsın. İkisinin karşılaştırmasını artılarıyla ve eksileriyle yapar mısın ?

İki modeli de kullanmışsın. İkisinin karşılaştırmasını artılarıyla ve eksileriyle yapar mısın ?
Nova 7 bir tık konfor ve malzeme olarak üstün, ses kalitesinde fark hissedemedim. Onun dışı mikrofon, kullanım süresi ve diğer konularda ben arctis Nova 5 derim. Ben net olarak nova 5 diyorum 5000 e aldım ben memnunum.

Nova 7 bir tık konfor ve malzeme olarak üstün, ses kalitesinde fark hissedemedim. Onun dışı mikrofon, kullanım süresi ve diğer konularda ben arctis Nova 5 derim. Ben net olarak nova 5 diyorum 5000 e aldım ben memnunum.
sadece

SteelSeries Arctis Nova 7P mi ps5 destekli yoksa ikisidemi​

Nova 7 ile Nova 7P arasındaki tek fark kafa bandının rengi başka farkı yok. 2 side çalışır PS de. Sadece Xbox destekli değil onun için 7X almak zorundasın ama.
Pulse elit almayı düşünüyorum. Nova 7 mi alsam diye kararsız kaldım ama siny ekosistemi de yapmış olurum. Pulse elite in yanında tekli şarx istasyonu ve asma yeri de geliyor

Hocam tipi çok komik geldi bana tabii sizin kararınız ama ben Nova 5'i mesela her zaman kullanıyorum evde, otobüste, okulda... Çünkü görüntüsü dışarıdan sanki bir müzik kulaklığı gibi geliyor. Yani renkler ve zevkler diyelim.

Hocam tipi çok komik geldi bana tabii sizin kararınız ama ben Nova 5'i mesela her zaman kullanıyorum evde, otobüste, okulda... Çünkü görüntüsü dışarıdan sanki bir müzik kulaklığı gibi geliyor. Yani renkler ve zevkler diyelim.
Evet tipi cidden komik bir kulaklık. Olay renkler ve zevkler ise iki kulaklığı da eşit kefeye koyuyoruz o zaman hocam. Sony fanboyu olduğumdan ötürü pulse alicam ve asla otobüste kullanamicam :(

Hocam bende bugün kulaklık alacağım aklımda nova 5 var ama rekabetçi oyunlarda nova7 mi daha iyiydi nova5 mi onu merak ediyorum. Nova5 rekabetçi oyunlarda üzer mi beni? Bazı incelemelerde rakibin sağdan soldan geldiği net belli oluyor ama yakınlık uzaklık konusunda biraz eksik kalmış demişler o kafamı kurcaladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı