SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless 4.888 TL

Cloud 3'ün sesleri garip geldi, tam olarak alışamadım. Eski kulaklığım çok hafif olduğu için muhtemelen biraz baş da ağrıtıyor. Nova 5 konfor tarafında övülüyor, oyun tarafında tatmin eder mi?

Cloud 3'ün sesleri garip geldi, tam olarak alışamadım. Eski kulaklığım çok hafif olduğu için muhtemelen biraz baş da ağrıtıyor. Nova 5 konfor tarafında övülüyor, oyun tarafında tatmin eder mi?

Oyun tarafinda tatmin eder. Muzik tarafinda da cok hasir nesir degilsen tatmin eder. Ama boyle bass odakli biriysen etmeyebilir. Gaming kulakliklarin cogu boyle zaten.

Oyun tarafinda tatmin eder. Muzik tarafinda da cok hasir nesir degilsen tatmin eder. Ama boyle bass odakli biriysen etmeyebilir. Gaming kulakliklarin cogu boyle zaten.

Müzik nadir dinlerim çok da anlamam farkları zaten. Oyun tarafında Cloud 3 çok övülüyordu ama hiç alışamadım. Nova 5'in tasarımı, beyazının indirime girmesi de çok çekti beni.

Müzik nadir dinlerim çok da anlamam farkları zaten. Oyun tarafında Cloud 3 çok övülüyordu ama hiç alışamadım. Nova 5'in tasarımı, beyazının indirime girmesi de çok çekti beni.

Ben denedim. Konfor ve ses olarak gayet guzeldi. Bu fiyata alinir, normal fiyati 6.5.

Tatmin eder eğer bass odaklı biriyse çünkü Nova 5/7 bildiğin bass boosted bir kulaklık özelliklede Cloud 3'ten geçiyorsa, hafif V shaped ses profili var .

Tatmin eder eğer bass odaklı biriyse çünkü Nova 5/7 bildiğin bass boosted bir kulaklık özelliklede Cloud 3'ten geçiyorsa, hafif V shaped ses profili var.

Ben Nova 5'i ozel profil ile de denedim. Normal kullaniciyi tatmin eder zaten. Ben normal kullanici degilim 😈.

Bende alayım diyorum PC'de oyun icinde kullanırım telefonda müzik içinde kullanırım genel olarak tatmin eder mi Anker Q35 denemiştim oyundaki sesler bildiğin farklı geliyordu hiç iyi değildi.
Halihazırda BlackShark v2X kulaklık var ama ömrünü tamamlamak üzere.

Bende alayım diyorum PC'de oyun icinde kullanırım telefonda müzik içinde kullanırım genel olarak tatmin eder mi Anker Q35 denemiştim oyundaki sesler bildiğin farklı geliyordu hiç iyi değildi.
Halihazırda BlackShark v2X kulaklık var ama ömrünü tamamlamak üzere.
Kanka kaç yıldır q35 ile cs valorant falan oynuyorum çok memnunum belki ben alıştığım içindir gaming kulaklıklarda silah sesleri falan bi ince geliyordu rahat edemedim.

Kanka kaç yıldır Q35 ile CS Valorant falan oynuyorum çok memnunum belki ben alıştığım içindir Gaming kulaklıklarda silah sesleri falan bir ince geliyordu rahat edemedim.

Q35'te silah sesleri çok farklı cok kötü geldi bana 3 farklı kulaklık denedim Cloud Stinger BlackShark v2X ve Q35 net olarak Q35 oyunlarda çok kötü muziktede çok iyi ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı