Elektronik SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless 6.599 TL

edgawm

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless ve Bluetooth Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyaz

Ödeme esnasında düşüyor.

Untitled-1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayadir kullaniyorum. Ben memnunum fakat su anki fiyatini hak ediyor mu bilmiyorum.

Evet rahatlik olarak cok iyi. Kumas olmasi da bir arti benim icin. Mikrofona yorum yapamam ben harici kullaniyorum. RGB olmamasi da hosuma gidiyor. Sadece acip kapatmak icin cok uzun sure dugmeye basili tutmak hosuma gitmiyor. Bir de sarji HyperX kulakliklar kadar uzun gitse daha iyi olurdu.

Evet rahatlik olarak cok iyi. Kumas olmasi da bir arti benim icin. Mikrofona yorum yapamam ben harici kullaniyorum. RGB olmamasi da hosuma gidiyor. Sadece acip kapatmak icin cok uzun sure dugmeye basili tutmak hosuma gitmiyor. Bir de sarji HyperX kulakliklar kadar uzun gitse daha iyi olurdu.
Mikrofunu aşırı iyi bu arada hocam, tam olarak aynı fikirdeyim bataryası 100 saat falan olsa süper olurdu %100 seste max 35 saat.

Kasım indirimlerinde amazon üzerinden Nova 5 X versiyonunu 4629TL'ye almıştım fakat malzeme kalitesi ve ses seviyesi benim beklentimi karşılamadığı için iade edip aynı fiyata Cloud III 3 S'e şans vermiştim. Konfor olarak steelseries kesinlikle daha hafif ve rahattı fakat verdiği güven, malzeme kalitesi ve bence kablosuz olduğu için en önemlisi batarya ömrü olarak C3S ile devam etmeye karar verdim. Tecrübe ve tercihler elbette kişisel olarak farklılık gösterebilir fakat 6500TL'lik bir fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı