SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless ekolayzer ayarı nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Dreaz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 182

Dreaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless modeli kulaklık aldım, kulaklığın SteelSeries GG adlı yazılım programında Sonar ekolayzer ayarı ve mikrofon ayarı yapımı gerekiyor. Valorant'ta tavsiye olan programları deniyorum fakat sesler tok ve rahatsız edici geliyor, mikrofonda ise geri yankı yaşıyorum programdan, ekolayzer olayından ya da kulaklıktan anlayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

İade edemiyorum yeni alındı fakat hijyen kuralından kaynaklı.

Merhaba. SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless modeli kulaklık aldım, kulaklığın SteelSeries GG adlı yazılım programında sonar ekolayzer ayarı ve mikrofon ayarı yapımı gerekiyor. Valorant'ta tavsiye olan programları deniyorum fakat sesler tok ve rahatsız edici geliyor, mikrofonda ise geri yankı yaşıyorum programdan, ekolayzer olayından ya da kulaklıktan anlayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

İade edemiyorum yeni alındı fakat hijyen kuralından kaynaklı.

Uygulamada Mic sidetone ayarı var 0 yaparsanız yankı gider. Kulaklığı nereden aldınız?

Valorant'ta tavsiye olan programları deniyorum fakat sesler tok ve rahatsız edici geliyor, mikrofonda ise geri yankı yaşıyorum programdan, ekolayzer olayından ya da kulaklıktan anlayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Yukaridaki arkadasin dedigi gibi kulaklik ayarindan sidetone kapatman lazim geri yansima muhabbeti icin. Valorant icin var olan presetin tizleri daha yuksek basslara kiyasla. Subbass eksi zaten.
1759690213401.png

Uygulamada Mic sidetone ayarı var 0 yaparsanız yankı gider. Kulaklığı nereden aldınız?
Kulaklığı trendyol üzerinden ezgim elektronik satıcısından aldım

Yukaridaki arkadasin dedigi gibi kulaklik ayarindan sidetone kapatman lazim geri yansima muhabbeti icin. Valorant icin var olan presetin tizleri daha yuksek basslara kiyasla. Subbass eksi zaten.
Eki Görüntüle 2583633
Bu sizin kullandığınız valorant ayarı mıdır 7.1 açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz kapatınca oyun sesinin tokluğu azalıyor gibi

Kulaklığı trendyol üzerinden ezgim elektronik satıcısından aldım

Bu sizin kullandığınız valorant ayarı mıdır 7.1 açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz kapatınca oyun sesinin tokluğu azalıyor gibi
Kapali.

Acik olarak da denedim. Cok aman aman bi sey fark ettirmedi. Sadece sesler biraz daha derinden geliyor 7.1'i acinca. Derinden kastim mesafesel anlamda, kalinlik anlaminda veya tokluk anlaminda degil.

Kulaklığı Trendyol üzerinden ezgim elektronik satıcısından aldım.

Bu sizin kullandığınız Valorant ayarı mıdır 7.1 açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz kapatınca oyun sesinin tokluğu azalıyor gibi.

Hocam bir dahaki alışınızda Amazon'dan alırsanız daha iyi olur. Bu tarz konularda çok daha iyiler.

Kapali.

Acik olarak da denedim. Cok aman aman bi sey fark ettirmedi. Sadece sesler biraz daha derinden geliyor 7.1'i acinca. Derinden kastim mesafesel anlamda, kalinlik anlaminda veya tokluk anlaminda degil.
Ayarlar sizin ekolayzır ayarınız mıdır peki,açıkcası ben performansını ve rahatlığını pek beğenmedim iade edemediğimden ikinci elde satıp başka bir bu fiyat klasmı kablosuz kulaklık almayı düsünüyorum suanlık barracuda gibi

Hocam bir dahaki alışınızda Amazon'dan alırsanız daha iyi olur. Bu tarz konularda çok daha iyiler.
iade etme ihtimalini düşünmeden almıştım markaya güvenerek fakat bu kadar karışık olacağını düşünemedim ayarların saolun

Ayarlar sizin ekolayzır ayarınız mıdır peki, açıkçası ben performansını ve rahatlığını pek beğenmedim iade edemediğimden ikinci elde satıp başka bir bu fiyat klasmı kablosuz kulaklık almayı düsünüyorum suanlık Barracuda gibi

Hocam ses kanalı olarak direk Nova 5'i seçer misiniz? Bende EQ ayarlarından sıkılıp böyle yaptım gayet de güzel oldu

Hocam ses kanalı olarak direk Nova 5'i seçer misiniz? Bende EQ ayarlarından sıkılıp böyle yaptım gayet de güzel oldu.

Sesler biraz patlak gibi geliyor insanın kulağına o şekilde birkaç kez daha deneyeceğim kulaklığı olmazsa bu sefer Razer Barracuda alacağım bunu ikinci elde satmaya çalışacağım.

Preset. Gg'de gelen ayarlardan biri.
Eki Görüntüle 2583684

Tekrar sizin tarif ettiğiniz gibi deneyip yazarım sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı