SteelSeries Arctis Nova 5'te sadece tek bir uygulamadan ses geliyor

Ayaz gms

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 5 bugün elıme ulaştı ama bir şey yaparken başka bir şey yapamıyorum. Mesela müzik dinleyip YouTube'da gezebiliyorum ama Discord'da arkadaşlarımla sese girdiğimde sesleri gelmiyor. Nedir bunun çözümü?
Bir de ses aygıtları kısmında 4-5 tane Nova 5 var. Gaming chat gibi kategorilerde.

SteelSeries GG uygulamasını kurdun mu? Kurmadiysan kur. Kurduktan sonra ses aygıtlarından cihaz olarak SteelSeries GG'yi kullanacaksın. Diğer bütün ayarlar hoparlör seçimi, uygulamaya özel hoparlör ses ayarı vs. hepsini GG uygulaması üzerinden yapacaksın. Çok kullanışlı bir uygulama

SteelSeries Arctis Nova 5 bugün elıme ulaştı ama bir şey yaparken başka bir şey yapamıyorum. Mesela müzik dinleyip YouTube'da gezebiliyorum ama Discord'da arkadaşlarımla sese girdiğimde sesleri gelmiyor. Nedir bunun çözümü?
Bir de ses aygıtları kısmında 4-5 tane Nova 5 var. Gaming chat gibi kategorilerde.

Hocam ses ayarlarından gelişmiş ses seçenekleri kısmından tüm uygulamaları varsayılan ses aygıtınızı seçmek sorunu çözecektir veya en basitinden SteelSeries GG uygulamasının görevini sonlandırabilirsiniz ben böyle çözmüştüm.

Discord ses ayarlarından çıkış aygıtını kontrol edebilir misin?

1758058725457.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı