SteelSeries Arctis Nova 7 alınır mı?

waldo0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, yaklaşık 3 yıldır HyperX Cloud 2 kablolu kulaklık kullanıyorum ama artık kablosuz bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. Alırken nelere dikkat etmem gerekir? Şu anda piyasada SteelSeries Arctis Nova 7 var güzel geldi gözüme ama o parayı gerçekten hak eder mi veya başka öneriniz var mı?

Arkadaşlar selam, yaklaşık 3 yıldır HyperX Cloud 2 kablolu kulaklık kullanıyorum ama artık kablosuz bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. Alırken nelere dikkat etmem gerekir? Şu anda piyasada SteelSeries Arctis Nova 7 var güzel geldi gözüme ama o parayı gerçekten hak eder mi veya başka öneriniz var mı?
Kingston Cloud 2 muhtemelen Nova 7'den daha iyi ses verir, çünkü aşırı iyi frekans tepkisine sahip ve Cloud 2 stüdyo kulaklığınin mik takılmış hali.

Nova 7 aşırı özellikli bir kulaklık simultonuis bluetooth olması gayet iyi eğer "oyuncu kulaklığı" altında bakıyorsan alınabilir.

Çok kısa bir süre Nova 7 kullanıp iade ettim. Benim değerlendirmelerim herkes için geçerli olmayabilir çünkü aksini savunanlar da olmuştu ama ben genel olarak malzeme kalitesi ve rahatlık açısından hiç beğenmemiştim. Kulaklığın iç kısımlarının derinliği az olduğundan kulağım içten temas ediyordu ve 10 dakikalık kullanımdan sonra can yakacak düzeyde rahatsızlık veriyordu. Malzeme kalitesi HyperX kulaklıklardan bence çok geride. HyperX'ler genelde metal ve deri karışımı olduğundan kalitesizlik hiç hissetmedim ama bu kulaklıktaki plastik gıcırdaması beni rahatsız etmişti ve bu tarz sorunlar birleşince iade edip Cloud Alpha Wireless aldım 2 seneye yakındır kullanıyorum herhalde çok memnunum. Bu süreçte Corsair, SteelSeries, Logitech gibi markaları da test ettim ama aralarından fiyatına göre beğenmediğim Nova 7 olmuştu (Bu deneyim öncesinde markayı çok seviyordum, kesinlikle ön yargı değil).

Corsair ve Steelseries çok güzel kulaklıklar üretiyor, rahatlık anlamında denemiş olduğum kulaklıklar arasında en iyiler. Nova 5 kullanıyorum. Hangi kulaklığı seçersen seç ama aldığın kulaklık suni deri olmasın asla, aşırı rahatsız edici gelir kadife pad deneyiminden sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı