SteelSeries Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis Nova 5

Bil_Berk

Kilopat
Merhaba, şu anda SteelSeries Arctis Nova 7 kullanmaktayım. Zam gelmeden önce 5900 liraya satın aldım, daha 10 gün oldu alalı. Arctis Nova 5 çıktı çıkalı 2 ay oldu ve en büyük özelliği 50-60 saat kullanım süresi ve mikrofonu daha iyi. Arctis Nova 7'yi iade edip Nova 5'e geçmeli miyim? Sizce ses kalitesi olarak fark yaşar mıyım? Zaten mikrofon olarak Nova 5 daha güzel. Deneyen ve deneyimleyen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anda SteelSeries Arctis Nova 7 kullanmaktayım. Zam gelmeden önce 5900 liraya satın aldım, daha 10 gün oldu alalı. Arctis Nova 5 çıktı çıkalı 2 ay oldu ve en büyük özelliği 50-60 saat kullanım süresi ve mikrofonu daha iyi. Arctis Nova 7'yi iade edip Nova 5'e geçmeli miyim? Sizce ses kalitesi olarak fark yaşar mıyım? Zaten mikrofon olarak Nova 5 daha güzel. Deneyen ve deneyimleyen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Nova 5 daha iyi bir kulaklık zaten. İkisi de aynı sürücüleri kullanıyor. 15 gündür Nova 5 kullanıyorum. Dediğiniz gibi 60 saat pil ömrü ve mikrofon konusunda önde. Ayrıca uygulama desteği de çok iyi. Kulaklığı telefondan da kontrol edebilmek gerçekten güzel. Daha kapsamlı özellikler sunuyor uygulama ile. Mesela telefondan Ekolayzer ayarları değiştirilebiliyor. İade şansı varsa kullanın Nova 5'e geçin şahsen.

@Bil_Berk

Kulaklıkları iade edemezsin hocam, kozmetik kişisel ürün adı altında geçiyor.
Şansını de Amazon'dan vs. aldıysan.

Amazon'da oluyor hocam 4 5 tane ürün iade ettim gayet de. Özellikle kulaklık alacaksanız Amazon'u öneririm sorun çıkarmıyorlar iadede en azından ben denk gelmedim.

Nova 7 daha iyi sadece eşzamanlı Bluetooth bile yeterli. İyi günler.(Nova 5'teki Bluetooth eşzamanlı değil)
Çokta önemli bir özellik değil hocam ayrıca nova 5 te cihazı hem 2.4 ghz hem de bluetooth da bağlı tutabiliyorsun. Bluetooth'u telefona bağlayıp 2.4 ghz'yi pc ye bağlayınca. Telefona çağrı geldiğinde otomatik çağrı moduna geliyor cihaz görüşmeni yapabiliyorsun.

Nova 5 daha iyi bir kulaklık zaten. İkisi de aynı sürücüleri kullanıyor. 15 gündür Nova 5 kullanıyorum. Dediğiniz gibi 60 saat pil ömrü ve mikrofon konusunda önde. Ayrıca uygulama desteği de çok iyi. Kulaklığı telefondan da kontrol edebilmek gerçekten güzel. Daha kapsamlı özellikler sunuyor uygulama ile. Mesela telefondan Ekolayzer ayarları değiştirilebiliyor. İade şansı varsa kullanın Nova 5'e geçin şahsen.

@Bil_Berk
Hocam öyle yaptım zaten Nova 5 var şu an elimde şu anlık memnunum.

Amazon'da oluyor hocam 4 5 tane ürün iade ettim gayet de. Özellikle kulaklık alacaksanız Amazon'u öneririm sorun çıkarmıyorlar iadede en azından ben denk gelmedim.

Çokta önemli bir özellik değil hocam ayrıca nova 5 te cihazı hem 2.4 ghz hem de bluetooth da bağlı tutabiliyorsun. Bluetooth'u telefona bağlayıp 2.4 ghz'yi pc ye bağlayınca. Telefona çağrı geldiğinde otomatik çağrı moduna geliyor cihaz görüşmeni yapabiliyorsun.

Hocam öyle yaptım zaten Nova 5 var şu an elimde şu anlık memnunum.
valorant gibi fps oyunlarında ses kalitesi nasıl mikrofonu vesaire

nova 5 ve nova 7 kıyaslayacak olursan nova 7'nin yapabildiği neyi yapamıyor nova5. Misal ses kaliteleri ve özelleştirilebilirlikleri aynı mı ? Mikrofonda zaten nova5 daha yeni ve iyi diye biliyorum. Kozmetik anlamda malzeme yapısı belki 7'de daha premiumdur ama bu çok fark ettiriyor mu ? Şimdiden cevapların için teşekkürler dostum.

hocam ben de bu iki kulaklık arasında kaldım ve karar veremiyorum. bluetooth özelliği dışında nova 5 çok daha iyi kağıt üstünde sizin deneyimleriniz nasıl? kulaklık çok hafifmiş o hafifliği hissettiniz mi ya da ses bakımından 7'ye kıyasla bir fark oldu mu? bir de nerden ne kadara aldınız şu an incehesapta 5700tl nova 7 ise 6400 amazonda. nova 5 5000e düşse direkt alacam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı