Bil_Berk
Kilopat
Nova 5 ve Nova 7 kıyaslayacak olursan Nova 7'nin yapabildiği neyi yapamıyor Nova5. misal ses kaliteleri ve özelleştirilebilirlikleri aynı mı? Mikrofonda zaten Nova5 daha yeni ve iyi diye biliyorum. Kozmetik anlamda malzeme yapısı belki 7'de daha premiumdur ama bu çok fark ettiriyor mu? Şimdiden cevapların için teşekkürler dostum.
Hocam tabii ki bir miktar fark hissettiriyor. Ama inan bana Nova 5 tatmin ediyor pişmanlığım yok yani. Nova 7'nin tek artısı bence biraz daha malzeme kalitesi ve konforu 1 tık daha iyi. Nova 5'in artıları daha fazla.
Hocam ben de bu iki kulaklık arasında kaldım. Ve karar veremiyorum. Bluetooth özelliği dışında Nova 5 çok daha iyi kağıt üstünde sizin deneyimleriniz nasıl? Kulaklık çok hafifmiş o hafifliği hissettiniz mi ya da ses bakımından 7'ye kıyasla bir fark oldu mu? Bir de nereden ne kadara aldınız şu an İncehesap'ta 5700TL Nova 7 ise 6400 Amazon'da. Nova 5 5000e düşse direkt alacağım.
Ben de 5000'e aldım net bir şekilde ben cihazı hem gündelik hayat hem de FPS oyunları için kullanıyorum. Kendine özel ekolayzır bulunca mükemmel bir deneyim sunuyor. Dışarıda Deep bass özelliğini kullanıyorum ve müzik performansı benim için tatmin edici. Ses olarak sorun yaşamadım 1 ay oldu alalı ürünü özellikle harici mikrofon kullanmayı sevmeyen ben için biçilmiş kaftan aşırı memnunum. Mikrofonuna SteelSeries Engine'den ayar çekince harici mikrofondan farkı yok fazla. Ses olatakta dediğim gibi uygun ekolayzırı seçince mükemmel bir cihaz. (Nova 7 de alsan ekolayzır lazım flat hali tatmin edici ama istiyor ekolayzır.)